Φοίβος Δεληβοριάς

Λεμεσός @ Ravens Music Hall

Συγκροτήματα Φοίβος Δεληβοριάς
Ημερομηνία
Πόλη Λεμεσός
Χώρος Ravens Music Hall
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο 99614100
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ
“ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΒΙΖΙΤΑ”

'Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία των εμφανίσεών του στην Αθήνα, ο Φοίβος Δεληβοριάς μεταφέρει τη νέα του παράσταση στην Κύπρο και δηλώνει:

Tέρμα οι τυπικότητες και οι ψευτοευγένειες: ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του επισκέπτονται το RAVENS MUSIC HALL το Σάββατο 22 Μαρτίου, Λεμεσό και Μουσική Σκηνή ΕΝΑΛΛΑΞ την Δευτέρα 24 Μαρτίου, Λευκωσία και σκοπεύουν σε μιαν... «Αρμένικη Βίζιτα»!

Στις 22 και 24 Μαρτίου 2014 θα φάνε όλους τους μεζέδες, θα πιούνε όλα τα ποτά, θα φωνάξουν όλους τους φίλους τους για παιχνίδι και, το κυριότερο, δεν θα κατέβουν με τίποτα απ’τις σκηνές, αν δεν ξαναγεννηθεί ό,τι παλιό, αν δεν παρουσιαστεί ό,τι καινούργιο , αν δεν εορταστεί ότι αξίζει να γιορτάσουμε και αν δε σταλεί μια «υβρεοπομπή» σε ό,τι αξίζει ν’αφήσουμε πίσω μας για πάντα...

Παρέα με τους γνωστούς αξιοπαθούντες (Χριστοδούλου στα πλήκτρα και Ντούβας στα τύμπανα) θα στήσουν για μία ακόμα φορά δύο εντελώς διαφορετικές παραστάσεις, παίζοντας γνωστές και απροσδόκητες επιλογές απ’τη δισκογραφία του τραγουδοποιού, τραγούδια άλλων που αγαπάει και τα ’φερε η κουβέντα, αλλά και για πρώτη φορά καινούργια τραγούδια, από τον δίσκο που ετοιμάζει για το 2014.

Σημαντικό: φέρτε μαζί πιτζάμες και οδοντόβουρτσες. Προσφέρουμε καφέ τα εκάστοτε επόμενα πρωινά!

Πληροφορίες παραστάσεων:
Σάββατο 22 Μαρτίου 2014
RAVENS Music Hall, Λεμεσός
Κρατήσεις στο 99614100

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014
Μουσική Σκηνή ΕΝΑΛΛΑΞ, Λευκωσία
Κρατήσεις στα 22430121 - 96659665

  • SHARE
  • TWEET