Shantel Bucovina Club

Αθήνα @ Gazarte

Συγκροτήματα Shantel Bucovina Club
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου 17-44 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης gazarte.gr, viva.gr
Διοργανωτής Gazarte

Shantel Bucovina Club
Carnival Party
gazARTE
2 Μαρτίου

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον απόλυτο χορευτικό ύμνο “Disko Partizani” και τον συνδέσαμε με ένα ηχητικό χρώμα και μία μοναδική live ατμόσφαιρα που φέρνει το πνεύμα της Balkan στο πιο εξτατικό της σημείο. Αυτός είναι ο Shantel και έρχεται στην Ελλάδα με την πολυπολιτισμική του μπάντα, για να μετατρέψει την Κυριακή των αποκριών, σε ένα μοναδικό πάρτυ μασκέ, που μοιάζει βγαλμένο από ταινία του Εμίρ Κουστουρίτσα.

Ξεκίνησε από την Φρανκφούρτη της Γερμανίας ως Dj, με σαφή κλήση προς τον ιδιαίτερο Βαλκανικό ήχο των Fanfare Ciocarlia και του Boban Markovic. Η πιο ξέφρενη πλευρά της Balkan, δοσμένη πάντα με έναν δικό του προσωπικό τρόπο και μία γκάμα ηλεκτρονικών στοιχείων που μετέτρεπαν κάθε εμφάνισή του σε ένα απόλυτα χορευτικό πάρτυ.

Λίγο αργότερα, ο Shantel εξέδωσε τις δύο συλλογές Bucovina Club (Vol1 & Vol2), με δικό του προσωπικό label, οι οποίες τιμήθηκαν με το Club Global Award του BBC radio3 και γνώρισαν τεράστια ανταπόκριση σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ η μεγάλη επιτυχία του Shantel ήρθε με την ηχογράφηση του γνωστού και αγαπημένου “Disko Partizani”, το οποίο πρακτικά τον έθεσε στην κορυφή των μουσικών παραγωγών στην alternative Dance παγκόσμια σκηνή.

Κι ενώ η κυκλοφορία του δίσκου αυτού κινήθηκε στους δρόμους της Balkan, η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Shantel με τον Oz Almog και τίτλο “Kosher Nostra Jewish Gangsters Greatest Hits”, επέκτεινε το φάσμα του ήχου του σε Swing, Jazz, Twist και Charleston μονοπάτια. Ένα απέραντο μουσικό ταξίδι, που έρχεται να μετατρέψει την καρδιά των Αποκριών σε ένα ατελείωτο μουσικοχορευτικό πάρτυ. 2 Μαρτίου στη μουσική σκηνή του Gazarte.

_____________________


Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι

Ημερομηνία : 2/3
Ώρα έναρξης : 22.00
Doors Open : 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: A ζώνη: 39€ | Β ζώνη: 29€ | Όρθιοι: 17€
Ταμείο: A ζώνη: 44€ | Β ζώνη: 34€ | Όρθιοι: 22€

Προπώληση εισητηρίων:
www.gazarte.gr
www.viva.gr

  • SHARE
  • TWEET