Revolted Masses, Vermillion Days, Chronosphere, Fatal Mutiny, Never-Trust

Αθήνα @ 7 Sins

Revolted Masses, Vermillion Days, Chronosphere, Fatal Mutiny, Never-Trust Αθήνα @ 7 Sins
Συγκροτήματα Revolted Masses, Vermillion Days, Chronosphere, Fatal Mutiny, Never-Trust
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 7 Sins
Διεύθυνση Θεμιστοκλέους και Γαμβέττα 5 (Πλατεία Κάνιγγος)
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 19:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ATHENS LIVE / 2 MARCH 2014
7sins CLUB
DOORS OPEN: 19:30
DAMAGE: 5 euros

Οι thrashers Vermillion Days ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους extreme metallers Revolted Masses για ένα ελληνικό tour με τίτλο "Break The Chains", το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο του 2014. Μαζί τους ως special guests, στα live της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, οι thrashers Chronosphere.
Οι Revolted Masses θα παρουσιάσουν υλικό από την πρόσφατη κυκλοφορία τους "Us Or Them", ενώ οι Vermillion Days & Chronosphere θα ανάψουν τα αίματα με καινούρια κομμάτια από τις επερχόμενες τους κυκλοφορίες και όχι μόνο.

CHRONOSPHERE
https://www.facebook.com/ChronosphereGr

Οι Chronosphere είναι μία "new wave of thrash" μπάντα με έδρα την Αθήνα ! Ξεκίνησαν το 2009 και έως τώρα μετράνε 1 full-length album (που απέσπασε θετικότατες κριτικές) , ένα ελληνικό tour , εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά festival (Wacken,Metaldays) και πολυάριθμα άλλα shows ! Την περίοδο αυτή, ετοιμάζουν την 2η δισκογραφική τους δουλειά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 !

VERMILLION DAYS
https://www.facebook.com/VermillionDaysOfficial

Η Thrash/Death metal τετράδα από Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2007. Kυκλοφόρησε στα τέλη του 2009 το πρώτο της Ep "In The Warfield", το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές από τον τύπο(metal-temple.com, metalpaths.com, roadcrew.gr, outer.gr, rockway.gr κ.ά). Έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως Tankard, Sodom, Flotsam & Jetsam, Suicidal Angels, Crystal Tears και με διάφορες τοπικές μπάντες. Αυτή την περίοδο ηχογραφούν το πρώτο τους full length άλμπουμ, με παραγωγό τον Χρυσάφη Ταντανόζη(Crystal Tears), από το οποίο θα παρουσιάσουν 5 κομμάτια σ' αυτό το ελληνικό tour.

REVOLTED MASSES
https://www.facebook.com/revoltedmasses

Οι Revolted Masses ιδρύονται το 2008 στην Αθήνα. Η μουσική τους ανήκει στο extreme metal ιδίωμα, με επιρροές από τον ευρύτερο χώρο του rock/metal, και παντρεμένη με oriental στοιχεία. Οι στίχοι τους είναι πολιτικής και ριζοσπαστικής φύσης. Το πρώτο τους ομώνυμο demo κυκλοφορεί το 2009, ενώ λίγο αργότερα έρχεται και η δεύτερη κυκλοφορία με το demo-EP “Seeds Of Revolt” (2010) Η μπάντα έχει στο ενεργητικό της δεκάδες live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και έχει συμμετάσχει στη μουσική συλλογικότητα “Manifesto”.
Η πιο πρόσφατη δουλειά τους, φέρει τον τίτλο “Us Or Them” και αποτελεί την πρώτη τους επίσημη full-length κυκλοφορία.

FATAL MUTINY
https://www.facebook.com/FatalMutinyGr

Οι Fatal Mutiny είναι μια thrash metal μπάντα με έδρα τα Γιάννενα. Ιδρύθηκαν το 2011 και μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ένα demo το οποίο έχει πάρει πάρα πολύ καλές κριτικές. Η μπάντα έχει μοιραστεί τη σκηνή με Psycho Choke, Nightrage, Karma Violens και έχει κάνει αρκετά ακόμα lives σε διάφορες πόλεις. Στις 7 Μαρτίου 2014 θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της μπάντας με τίτλο Existence In Extinction.

NEVER-TRUST
https://www.facebook.com/NeverTrustOfficial

Οι NEVER-TRUST είναι ένα thrash/hardcore συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2010, με έδρα την Αθήνα.
Κοινός σκοπός του συγκροτήματος απ'την αρχή ήταν να συνδυάσει τα αγαπημένα του είδη ακραίας μουσικής.
Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ''Bomb Da System'',το οποίο και κέρδισε πολύ καλές κριτικές.
Μετά από ένα χρόνο έγιναν αλλαγές στο σχήμα και πλέον είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το πρώτο full length album τους με τίτλο ''Bras De Fer''.

  • SHARE
  • TWEET