Prejudice Reborn, Null'O'zero, Ibridoma, Adamas

Αθήνα @ Remedy

Prejudice Reborn, Null'O'zero, Ibridoma, Adamas Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα Prejudice Reborn, Null'O'zero, Ibridoma, Adamas
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 2 e
Ώρα έναρξης 20:40
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Pandora's Box Booking

Η ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση Pandora's Box Booking παρουσιάζει τους Prejudice Reborn , Null'O'zero, Ibridoma (IT) , Adamas( IT) σε ένα μοναδικό live στο Remedy Live Club
Kountouriotou 9, 14122 Néon Iráklion,

Doors: 20.00
Start: 20.40
Damage:2 euros

Pandora’s Box Booking: https://www.facebook.com/pandorasboxbookingeu
Remedy Live Club: https://www.facebook.com/RemedyClubGR
Facebook Event Link: https://www.facebook.com/events/1559543857597527/

Prejudice Reborn: s://www.facebook.com/prejudicerebornofficial

Οι Prejudice Reborn μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου "ELPIS" ο οποίος κυκλοφόρησε από την Β-Otherside Records και έχοντας αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον τύπο επανέρχονται για ένα δυναμικό live στο Remedy Live Club την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου . Στο βιογραφικό τους συγκαταλέγεται η συνεργασία με το Δημήτρη Μεντζέλο (Ημισκούμπρια) απότέλεσμα της οποίας ήταν το "Rock Rap Heavy" EP! Γνωστοί και για τα tribute live που κάνουν κατά καιρούς στους Metallica με αποκορύφωμα τα αφιερώματα στα (Kill Em All/ Black Album) και την συμμετοχή στην συλλογή του METAL HAMMER "and Coverz for All.." με το κομμάτι "Phantom Lord". Τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο studio και ετοιμάζουν το δεύτερο τους δίσκο ο οποίος θα κυκλοφορήσει αρχές του νέου έτους. Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως μοντέρνο αμερικάνικο Metal με επιρροές από Metallica, Machine Head, Mastodon,Black Label Society κτλ.

Tassos Kanellopoulos - Vocals, Bass
Kostas Karavolas - Guitars
Manolis Konstas - Drums
Thodoris Pantazis - Guitars

Null O Zero: https://www.facebook.com/pages/NullOzero/281283788601006

"Όταν ξεκίνησαν οι null'o'zero είχαν στο μυαλό τους να παίξουν heavy μουσική ,επηρεασμένοι απ την Αμερικανική metal σκηνή των 80's ,90's με τεχνικά και μελωδικά riffs.

Βγήκε η πρώτη επίσημη δουλειά τους με το "under blood red sky" Ep τους με high light στιγμή στο τέλος του ΄12,το μίνι tour με τους Epic metallers BattleroaR.

Μετά από ριζικές αλλαγές με μεγαλύτερη αυτή της προσθήκης του GEo Sinner στα φωνητικά(συμμετείχε στο R'n'Roll children tribute fest ως guest) καταφέρνουν στα τέλη του 2014 να υλοποιήσουν τη πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά τους μαζί με ένα κλιπ-έκπληξη!

null'o'zero είναι:
Ge'o' SInner -(φωνή)
Ilias Andrits'o's(κιθάρα)
Aggel'o's Kokkorogiannis (κιθάρα)
Ge'o'rge Deligiannis(μπάσο)
Lefteris M'o'ros(τύμπανα)"

Ibridoma (IT): https://www.facebook.com/ibridomaofficial

Σχηματιστήκαν το  Μάρτιο του 2001 από τον Alessandro Morroni. Έλαβαν μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς και έτσι κέρδισαν σε αρκετούς από αυτούς όπως  στον ROCK AROUND THE ROAD 2004 το πρώτο βραβείο. Το  2005 κυκλοφόρησαν το EP Lady Of Darkness, αποκτώντας μια σύμβαση διανομής στις ΗΠΑ. Έχουν παίξει σε περιοχές όπως η Πορτογαλία, Σλοβενία, Ιταλία κα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως οι Manowar, Arch Enemy, Kamelot, Virgin Steel κα. Το άλμπουμ τους "Night Club"κυκλοφορεί από την SG Records αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές παγκόσμια.

Adamas(IT): https://www.facebook.com/adamasmetalband

Ξεκίνησαν το 2007 από τον Luigi Castellani. Έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα με  το ντεμπούτο EP "EXARCO."Στο τέλος του 2008 υπογραφούν συμβόλαιο με την Dark Tower Records. Λίγο αργότερα  το αlbum full-lenght "Evil All Its" κυκλοφορεί με την υποστήριξη της BPA Records & Andromeda Rocks distribution. Έχοντας παίξει σε περιοχές όπως η Ιταλία, Ιρλανδία ,Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν ήδη προθέρμανση για την 2η επίσκεψη τους και στην χώρα μας.
  • SHARE
  • TWEET