Speedblow, ByDaWay, Ibridoma, Adamas

Κόρινθος @ Artichoke

Speedblow, ByDaWay, Ibridoma, Adamas Κόρινθος @ Artichoke
Συγκροτήματα Speedblow, ByDaWay, Ibridoma, Adamas
Ημερομηνία
Πόλη Κόρινθος
Χώρος Artichoke
Διεύθυνση Tέρμα Γ. Παπανδρέου, Καλαμιά
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Pandora's Box Booking, Trailblazer Records

Η ανεξάρτητη πολιτιστική κίνηση Pandora's Box Booking & h Trailblazer Records παρουσιάζουν τους Speedblow , ByDaWay , Ibridoma(IT) , Adamas σε ένα εκρηκτικό live στο Artichoke Pilarinou 68, 20100 Kórinthos

Doors:20.30
Start:21.00
Damage:3e

Pandora’s Box Booking: https://www.facebook.com/pandorasboxbookingeu
Trailblazer Records: https://www.facebook.com/Trailblazerrecords
Artichoke: https://www.facebook.com/Artichoke.Corinth
Facebook Link Event: https://www.facebook.com/events/484029438406305/

Speedblow: https://www.facebook.com/speedblow

Έχοντας κυκλοφορήσει πριν λίγο καιρό το – δεύτερο κατά σειρά - full length album τους, με τίτλο “Behold The Darkness” μέσω της Trailblazer Records, αλλά και το εμβληματικό –πρώτο τους- επίσημο video, για το τραγούδι “Black Fire” από τον ίδιο δίσκο (δείτε εδώ: http://youtu.be/HyHCU1Q7uzk ), οι Speedblow ξεκινούν μία μικρή περιήγηση στην ελληνική επικράτεια, προκειμένου να προωθήσουν το πολεμοχαρές υλικό τους αλλά και να παραδώσουν μαθήματα, μελωδικού heavy metal και έντεχνης βαρβαρότητας!

Η μουσική του κουϊντέτου από τα Μεσόγεια Αττικής, δεν περιορίζεται σε τυπικές χεβιμεταλικές φόρμες, αλλά συνδυάζει περίτεχνα τη μελωδία με το groove και την ταχύτητα, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα, σίγουρα όχι πρωτόγνωρο, αλλά σαφέστατα ηχηρό και πομπώδες. Εκεί που το headbanging συναντά το μυθιστορηματικό story-telling κι εκεί που το doom metal rhythm section μπολιάζεται από πότε New Wave of Swedish Death Metal και πότε classic metal κιθάρες και γαρνίρεται από τα σκισμένα (στο όριο του metalcore) φωνητικά του Νίκου Φενερλή, εκεί είναι που οι Speedblow ανεβαίνουν στο σανίδι και ισοπεδώνουν, ότι μπορεί να ισοπεδωθεί.

Το βράδυ της 5ης Οκτωβρίου, στο Artichoke της Κορίνθου οι Speedblow θα παρουσιάσουν νεότερο αλλά και παλαιότερο υλικό από τη δισκογραφία τους και – όπως πάντα συνηθίζουν - κάποιες ωραίες εκπλήξεις.

ByDaWay: https://www.facebook.com/groups/456144091106929/

Μοναδικό alternative rap core με ελληνικό στίχο. Μια πραγματικά πολλά υποσχόμενη μπάντα από την Κόρινθο. Σύνθημα τους το μεγάλο πάθος για αυτό που κάνουν.

George Vocals,Byron Guitar backing vocals,Marios Bass guitar backing vocals Stavros Drums,Panos Lead Guitar

Ibridoma (IT): https://www.facebook.com/ibridomaofficial

Σχηματιστήκαν το  Μάρτιο του 2001 από τον Alessandro Morroni. Έλαβαν μέρος σε αρκετούς μουσικούς διαγωνισμούς και έτσι κέρδισαν σε αρκετούς από αυτούς όπως  στον ROCK AROUND THE ROAD 2004 το πρώτο βραβείο. Το  2005 κυκλοφόρησαν το EP Lady Of Darkness, αποκτώντας μια σύμβαση διανομής στις ΗΠΑ. Έχουν παίξει σε περιοχές όπως η Πορτογαλία, Σλοβενία, Ιταλία κα. Έχουν μοιραστεί την σκηνή με μεγάλα ονόματα όπως οι Manowar, Arch Enemy, Kamelot, Virgin Steel κα. Το άλμπουμ τους "Night Club"κυκλοφορεί από την SG Records αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές παγκόσμια.

Adamas(IT): https://www.facebook.com/adamasmetalband

Ξεκίνησαν το 2007 από τον Luigi Castellani. Έκαναν την πρώτη τους δισκογραφική απόπειρα με  το ντεμπούτο EP "EXARCO."Στο τέλος του 2008 υπογραφούν συμβόλαιο με την Dark Tower Records. Λίγο αργότερα  το αlbum full-lenght "Evil All Its" κυκλοφορεί με την υποστήριξη της BPA Records & Andromeda Rocks distribution. Έχοντας παίξει σε περιοχές όπως η Ιταλία, Ιρλανδία ,Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν ήδη προθέρμανση για την 2η επίσκεψη τους και στην χώρα μας.
  • SHARE
  • TWEET