Normal., The Wigs

Αθήνα @ Αρχιτεκτονική

Normal., The Wigs Αθήνα @ Αρχιτεκτονική
Συγκροτήματα Normal., The Wigs
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αρχιτεκτονική
Διεύθυνση Πειραιώς 116 (Ελασιδών 6, δίπλα στον ΟΤΕ), Γκάζι
Τηλέφωνο 210-9014428
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Final Touch

Final Touch Rock Festival vol.2 @ Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι !!!           
Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 - Doors Open at 22:00
          
Επ’ ευκαιρία της διπλής συλλογής "Final Touch Rocks 2015" που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκίνησε μια σειρά διοργανώσεων που φέρει τον συνολικό τίτλο "Final Touch Rock Festivals", με συναυλίες που θα παρουσιάζουν γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ροκ μουσικής.

Την Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014, η σκηνή της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει το δεύτερο live της διοργάνωσης "Final Touch Rock Festivals", με δύο μπάντες που κινούνται στο χώρο του εναλλακτικού ροκ. Οι "The Wigs", που έγιναν γνωστοί μέσα από το single «Καταιγίδα» αλλά και τα επιτυχημένα τους live καθώς και τις ακτιβιστικές τους κινήσεις, πλαισιώνονται από τους "normal.", ένα συγκρότημα με ονειρικές alternative rock συνθέσεις.

normal.
Οι normal. είναι μια εναλλακτική ροκ μπάντα. Η μουσική τους εξερευνά τα εδάφη της pop/ rock/alternative μουσικής. Οι μελωδίες και o λυρισμός είναι τα μέσα που τους οδηγούν στο μουσικό τους ταξίδι!

The Wigs
Οι Wigs μετρούν ήδη 5 χρόνια ζωής και δημιουργήθηκαν από την ανάγκη 5 φίλων να μοιραστούν την αγάπη και τις ανησυχίες τους για τη μουσική. Ο ήχος τους είναι ένα εκρηκτικό μείγμα hard rock με επαναστατικό στίχο και σκληρές κιθάρες, που δεν αφήνει περιθώρια για συγκρίσεις. Το συγκρότημα χάρη στο ανατρεπτικό του performance αλλά και το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο (φιλανθρωπικά live στις Γυναικείες Φυλακές Θήβας, στις Φυλακές Ανηλίκων Αυλώνα, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την Κιβωτό του Κόσμου κ.ά.) απέκτησε γρήγορα φανατικό κοινό. Έχει στο ενεργητικό του δυναμικά support και σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση αποδεικνύει περίτρανα ότι η ελληνόφωνη hard rock σκηνή μπορεί να προσφέρει ακόμα αυθεντικές συγκινήσεις.

Είσοδος : 10€ (Μπύρα/Κρασί)

Σας περιμένουμε !!!

Facebook Links
normal.: https://www.facebook.com/normalband
The Wigs: https://www.facebook.com/thewigs
Αρχιτεκτονική STAGE: http://on.fb.me/1sw2h1S
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/781810698557129

Powered by Final Touch: https://www.facebook.com/finaltouch.gr

Αρχιτεκτονική STAGE
Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116), Γκάζι, Αθήνα
Reserve: 2109014428, 2103420842, 6978185871
http://goo.gl/maps/Xoi8k
http://on.fb.me/1sw2h1S
  • SHARE
  • TWEET