The Voyage Limpid Sound, Kenny Freq

Αθήνα @ Ρομάντσο

The Voyage Limpid Sound, Kenny Freq Αθήνα @ Ρομάντσο
Συγκροτήματα The Voyage Limpid Sound, Kenny Freq
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρομάντσο
Διεύθυνση Αναξαγόρα 3-5
Τηλέφωνο 216-7003325
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

The Voyage Limpid Sound
Kenny Freq

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014
Ρομάντσο –Αναξαγόρα 3-5
‘Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου οι The Voyage Limpid Sound και οι Kenny Freq συναντώνται και παρουσιάζουν το νέο τους υλικό ζωντανά στο Ρομάντσο. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 22.00.

The Voyage Limpid Sound
Tο 1999 ο Σέργιος Βούδρης ξεκινά ως The Voyage Limpid Sound να ηχογραφεί μόνος του τραγούδια στο δωμάτιό του. Το 2000 κυκλοφορεί σε βινύλιο ο πρώτος του δίσκος, το Electronically Enhanced Dream ο οποίος θεωρείται ένας καλός ελληνικός νεοψυχεδελικός δίσκος.

Τα επόμενα 8 χρόνια, ως το 2008, ηχογραφεί άλλους 4-5 δίσκους μόνος ως επί το πλείστον, με διαρκώς μειούμενες βλέψεις για κυκλοφορία. Αυτοί οι δίσκοι θεωρήθηκαν ότι είναι πολύ ψυχεδελικοί για τους ποπάδες, πολύ ποπ για τους ψυχεδελάδες, πολύ σοφτ για τους σκληρούς, πολύ περίεργοι για τους μαλακούς.
Το 2008 οι TVLS επανδρώνονται και αρχίζουν να εμφανίζονται ζωντανά, με κύριο σκοπό κάθε λάιβ να είναι διαφορετικό από το προηγούμενο.

Το 2010 κυκλοφορούν με την Archangel το The Voyage Limpid Sound Are Happy.
To 2012 φτιάχνουν τη δικιά τους εταιρία, τη Δίσκοι Δισκέξ, και κυκλοφορούν το Nightly Sing Songs, και στις αρχές του 2014 το Double B-side 7",  Barberette's Summer Coif/Winter Time Is Over.

Τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφορούν το Voyageölogy που είναι μια συλλογή από ακυκλοφόρητα, κυρίως, κομμάτια από την περίοδο των βόγιατζ όταν ήταν ακόμα σπιτικό πρότζεκτ του Βούδρη.

Οι The Voyage Limpid Sound είναι οι: Σέργιος Βούδρης, Χρήστος Νυφλής, Νίκος Τριανταφύλλου και Κώστας Συνοδινός.

http://www.thevoyagelimpidsound.com/
https://www.facebook.com/thevoyagelimpidsound

Kenny Freq
Οι Kenny Freq. είναι τέσσερις μουσικοί (Ted Σουρβίνος, Κώστας Συνοδινός, Theo Παπ, Λεωνίδας Λαμπρόπουλος) από την Αθήνα, που ξεκίνησαν από τα μέσα του 2014, παίζουν εναλλακτική αγγλόφωνη rock-pop με τέσσερα όργανα (τύμπανα, μπάσο, κιθάρα, πλήκτρα) και δύο φωνές.

Έχοντας μεταξύ τους ένα τεράστιο εύρος μουσικών και καλλιτεχνικών επιρροών, έχουν καταλήξει να διαμορφώσουν τον ήχο τους σε μια μίξη του rock των αρχών της δεκαετίας του 70 και της εναλλακτικής σκηνής της δεκαετίας του 90, μέσα από ένα σύγχρονο αλλά πολύ προσωπικό πρίσμα.

Αυτή την εποχή ετοιμάζουν τα πρώτα δείγματα του υλικού τους και παρουσιάζουν μέρος αυτού live στην Αθήνα.

https://www.facebook.com/kennyfreq.band
https://soundcloud.com/kennycentral
  • SHARE
  • TWEET