W.E.B., Siva Six, Randomwalk, Nano Infect, In Vein

Αθήνα @ Κύτταρο

W.E.B., Siva Six, Randomwalk, Nano Infect, In Vein Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα W.E.B., Siva Six, Randomwalk, Nano Infect, In Vein
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής High Voltage Productions

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

HIGH VOLTAGE proudly presents:

W.E.B. / SIVA SIX / RANDOMWALK / NANO INFECT / IN VEIN

TICKET : 7e
Προπώληση εισιτηρίων : NO REMORSE (Γαμβέτα 4, Αθήνα ,ώρες καταστημάτων ) & BAT CITY CLUB ( Λ . Αλεξάνδρας 11, 9 πρωί -12 το βράδυ )

DOORS 18:00
FIRST BAND ON STAGE 19:00

Στις 21 Δεκεμβρίου το Αθηναϊκό εναλλακτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε ένα από τα καλύτερα live venues της πόλης και να παρακολουθήσει πέντε δυναμικά sets από πέντε ιδιαίτερα συγκροτήματα. Ελληνικές μπάντες αναγνωρισμένες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πέντε σχήματα που εκπροσωπούν διαφορετικές μουσικοαισθητικες τάσεις αλλά ενεργειακά κοινές.

19:00-19:35 IN VEIN
19:35-19:45 CHANGE OVER
19:45-20:25 NANO INFECT
20:25-20:35 CHANGE OVER
20:35-21:15 RANDOWALK
21:15-21:25 CHANGE OVER
21:25-22:30 SIVA SIX
22:30-22:40 CHANGE OVER
22:40- 23:50 W.E.B.

IN VEIN
Οι In Vein είναι ένα gothic/rock συγκρότημα από την Αθήνα. Μερικές από τις κύριες επιρροές τους είναι μπάντες όπως οι: The 69 Eyes,The Sisters of Mercy,HIM,Type O Negative,Sentenced και επίσης οι Dope Stars,ο Marilyn Manson και οι Deathstars. Δημιουργήθηκαν το Χειμώνα του 2005 από τον Bloody Valentine και τον τότε κιθαρίστα Angel Paul.Αμέσως μετά 4 επιπλέον μέλη προστέθηκαν για να σχηματιστεί το πρώτο line-up.Η πρώτη τους συναυλία ήταν στις 29-9-2005 στο Θέατρο Παπάγου όπου άνοιξαν τo live των Φιλανδών Charon και των To/Die/For.Μετά από αυτό,η μπάντα άλλαξε 3 από τα μέλη της και στη συνέχεια έδωσε συναυλίες σε μερικά από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας όπως τα: An Club,Underworld,On Stage club,Stigma και στο DADA, όπου άνοιξαν τη συναυλία των Elusive(2007) και των Βέλγων Star Industry(2008)-δυο από τις πιο παλιές και ιστορικές Gothic/Rock μπάντες.To 2009 άνοιξαν την συναυλία των Φιλανδών Before the Dawn η οποία έγινε επίσης στο DADA.Στη συνέχεια ακολούθησαν live στον Βόλο και την Πάτρα.Η τελευταία συναυλία των In Vein ήταν στις 16-7-2014 στο Bat City club στην Αθήνα! Ο ήχος της μπάντας με το πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει αρκετά από τον αρχικό, αλλά πάντα στα πλαίσια του Gothic/Rock! Αύτη την περίοδο ηχογραφούν νέα κομμάτια με σκοπό να ολοκληρώσουν το πρώτο τους άλμπουμ στο κοντινό μέλλον.

FACEBOOK: IN VEiN

NANO INFECT
Οι NANO INFECT δημιουργήθηκαν το 2008 με βασικές επιρροές από την DARK ELECTRO /HARSH ELECTRO/AGGROTECH σκηνή. Έφτιαξαν το πρώτο τους demo το 2009 με τίτλο " GAS CHAMBERS " και ακολούθησαν εμφανίσεις τους στην Αθήνα, αλλά και σημαντικά live ως support act στους ALIEN VAMPIRES,SUICIDE COMMANDO και με την πρόσφατη εμφάνισή στο WAVE-GOTIK-TREFFEN μαζί με D-TOX,FABRIKC,XP8,EXTIZE και XOTOX

Συμμετείχαν στις συλλογές WORLD WIDE ELECTRONICS 1 & DARK ALLIANCE και τον Αύγουστο του 2011 κυκλοφόρησαν το 1ο τους album με τίτλο "CIRCUITRY OF BLADES " από την γνωστή γερμανική εταιρεία DANSE MACABRE. Στη συνέχεια το EP "EVIL SUPREME", και το Δεκέμβρη του 13 το δεύτερο album τους "SCARS OF DENIAL" από την ADVOXYA RECORDS.

FACEBOOK:https://www.facebook.com/nanoinfectband

RANDOMWALK
Οι RANDOMWALK δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το χειμώνα του 2005. Συνδυάζοντας την επιθετικότητα του death metal με το λυρισμό του ατμοσφαιρικού gothic, εντάχθηκαν στο δυναμικό της I for an I Records & Media και κυκλοφόρησαν το 2008 το παρθενικό τους album με τίτλο "REDEMPTION" αποσπώντας θεαματικές κριτικές τόσο για τη μουσική τους όσο και για τη θεατρικότητα της σκηνικής τους παρουσίας. Το 2010 επανέρχονται με το δεύτερο album τους "ABSOLUTION" με ακόμη πιο εντυπωσιακή ανταπόκριση σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή το συγκρότημα έχει έτοιμο τον τρίτο του δίσκο με τίτλο "DECLARATION" και φαίνεται πιο ώριμο από ποτέ.

WEBSITE: http://www.randomwalk1.com/FACEBOOK:https://www.facebook.com/RandomWalk1

SIVA SIX
To Dark/Electro-Industrial συγκρότημα των Siva Six δημιουργήθηκε στην Αθήνα και το 2005 κυκλοφόρησε το 1 τους album "Rise New Flesh " από την Ιταλική εταιρία Decadence Records. Έχουν κυκλοφορήσει συνολικά 3 albums 1 ep και 1 remix album.

Ανήκουν πλέον στο roster μιας εκ των μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιριών του χώρου, στην Βελγική Alfa Matrix. Έχουν δώσει συναυλίες σε 11 χώρες.
Περισσότερες από 50 μπάντες έχουν κάνει remix σε τραγούδια τους. Έχουν συμμετάσχει σε 15 cd - συλλογές του εξωτερικού. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Front 242, Gothminister, Type O Negative, Soman, Grendel, Die Krupps, Theatre Of Tragedy, Apoptygma Berzerk, Hocico, Sitd, Rotersand, Pansonik, Arcturus.

Οι siva six είναι η μοναδική ελληνική μπάντα έως τώρα που έχει μπει ως no. 1 σε alternative charts του εξωτερικού (no1 @ IAC 1/2007) και έχουν μπει στα top 10 σε alternative charts χωρών όπως η Γερμανία, Ιταλία, Ελλάδα, Ολλανδία.

Τραγούδια τους έχουν παιχτεί κατά συρροή σε clubs ανά τον κόσμο. ¨Έχουν δώσει συνεντεύξεις σε πολλά έντυπα, web sites , ραδιόφωνα του εξωτερικού. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους χαρακτηρίζονται ως ιδιαίτερες και χαρισματικές.

Αυτήν την εποχή ετοιμάζουν το 4 τους album που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως το 2015 από την Alfa Matrix.

WEBSITE: https://www.sivasix.com/ FACEBOOK:https://www.facebook.com/sivasix

W.E.B.
Ιδρυμένοι το 2002 οι W.E.B. εκτοτε προσφέρουν απλόχερα αυτό που οι ίδιοι ονόμασαν"dark metal" προσπαθώντας να χαρακτηρίσουν τη μουσικη τους. Οι κυκλοφορίες τους, τα βίντεο τους και οι ζωντανές τους εμφανίσεις πάντα κατάφερναν να τραβήξουν πάνω τους την προσοχή και αρέσκονται στο να επεκτείνουν διαρκώς τα όρια τους. Έχουν μοιραστεί τις σκηνές τις Ευρώπης με σημαντικά ονόματα όπως οι Triptykon, οι Septicflesh, οι Orphaned Land κ.α.
Στα 12 χρόνια παρουσίας τους, έχουν κυκλοφορήσει 3 άλμπουμ και 1 EP, με το τελευταίο τους album "For Bidens" να έχει ταράξει για τα καλά τα νερά της metal σκηνής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Άλλωστε η εμφάνιση τους θα είναι κομμάτι του πρώτου σκέλους της περιοδείας που θα πραγματοποιήσουν για την προώθηση του εν λογω δίσκου η οποία ξεκινά με την headline περιοδεία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αδρεναλίνη, αίμα, και θεατρικότητα είναι λίγα μόνο από τα συστατικά των ζωντανών τους εμφανίσεων.

WEBSITE:https://www.webdarkmetal.com/FACEBOOK:https://www.facebook.com/webdarkness
  • SHARE
  • TWEET