The Big Nose Attack, Mr. Highway Band

Βόλος @ Lab Art

The Big Nose Attack, Mr. Highway Band Βόλος @ Lab Art
Συγκροτήματα The Big Nose Attack, Mr. Highway Band
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Lab Art
Διεύθυνση Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Ο  Big Nose Attack & οι Mr Highway επιστρέφουν Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην πόλη του Βόλου !

Ένα ολοζώντανο βράδυ με 2 εμφανίσεις στο Lab Art με ελεύθερη είσοδο!
Παρασκευη 19 Δεκεμβρίου , πόρτες ανοίγουν 10 μμ. (κρατήσεις 2421 403454)

FB page : https://www.facebook.com/events/713908995371572/

Μια πολύ ενδιαφέρουσα σύμπραξη , με 2 από τα πιο δυνατά ανερχόμενα σχήματα! Oι rock& roll garage Big Nose Attack και oι blues / hard rock Highway Band ενώνουν δυνάμεις σε μια γιορτινή live σύμπραξη στο Βόλο!

THE BIG NOSE ATTACK
Οι Αθηναίοι 'the Big Nose Attack' είναι ένα blues/rock ντουέτο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2011. Mέσα σε μικρό χρονικό διάστημα τα αδέρφια Boogieman (κιθάρα,φωνή) και Little Tonnie (τύμπανα), έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν 2 δίσκους και να ντύσουν μουσικά μια ταινία μικρού μήκους. Η μπάντα δεν αρκείται μόνο στην ηχογράφηση μουσικής,αντιθέτως τα live είναι η κινητήριος δύναμη του εκκεντρικού διδύμου,καθώς μετρούν ήδη πάνω από δυο εκατοντάδες συναυλιών, με δύο περιοδείες στην Ευρώπη και μπόλικες σε όλη την Ελλάδα αλλά και support εμφανίσεις στους Blue Oyster Cult,Fuzztones,Clutch και πολλούς άλλους.

Όλα αυτά όμως δεν έγιναν τυχαία,μιας και τα αδέρφια είχαν σαν εφόδιο την εμπειρία που κέρδισαν από την προηγούμενη μπάντα τους,Down & Out, με την οποία επίσης άνοιξαν τις συναυλίες μεγάλων ονομάτων όπως: ZZ Top,Johnny Winter,Gary Moore και συμμετείχαν σε διακεκριμένα φεστιβάλ του εξωτερικού. Με φανερή αγάπη για τα μπαρουτοκαπνισμένα blues και το παλιομοδίτικο rock , ο 'σφιχτός' ήχος των ΒNA αποτελούμενος από φαζαριστές κιθάρες,μονολιθικούς ρυθμούς και νοσταλγικές μελωδίες είναι μια συνταγή που θα έκανε και το φάντασμα του Jimi Hendrix χαρούμενο.

http://thebignoseattack.tumblr.com/
https://www.facebook.com/thebignoseattack
https://www.youtube.com/user/theBigNoseAttack

Mr HIGHWAY BAND
Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2011.Η μπάντα έχει διαμορφώσει ένα ξεχωριστό, δικό της ύφος, το οποίο προέρχεται από τη δημιουργική συγχώνευση των πολλών και διαφορετικών μουσικών επιρροών των μελών της. Ένα κράμα από country, blues, rock, με ενσωματωμένα στοιχεία του πιο σύγχρονου ήχου και όλα αυτά μέσα από την πρωτότυπη προσέγγιση της μπάντας.

https://www.facebook.com/pages/Mr-Highway
https://www.youtube.com/channel/UCGTMafbO_fWunO6mo7eThlQ

"ONCE YOU ROLL KEEP ROCKING"
  • SHARE
  • TWEET