Ciftedelik, Destino, Blue Stripe

Αθήνα @ Αρχιτεκτονική

Ciftedelik, Destino, Blue Stripe Αθήνα @ Αρχιτεκτονική
Συγκροτήματα Ciftedelik, Destino, Blue Stripe
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αρχιτεκτονική
Διεύθυνση Πειραιώς 116 (Ελασιδών 6, δίπλα στον ΟΤΕ), Γκάζι
Τηλέφωνο 210-9014428
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Final Touch

Final Touch Rock Festival vol.1 @ Αρχιτεκτονική Live στο Γκάζι !!!           

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 - Doors Open at 22:00
          
Επ’ ευκαιρία της διπλής συλλογής "Final Touch Rocks 2015" που μόλις κυκλοφόρησε, ξεκινάει μια σειρά διοργανώσεων που φέρει τον συνολικό τίτλο "Final Touch Rock Festivals", με συναυλίες που θα παρουσιάζουν γνωστούς αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες απ’ όλο το φάσμα της ροκ μουσικής.

Το πρώτο live είναι γεγονός !!!

Την Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014, η σκηνή της Αρχιτεκτονικής, στο Γκάζι, θα φιλοξενήσει τους Çiftedelik, τους Destino και τους Blue Stripe, τρεις μπάντες αρκετά διαφορετικές, αλλά με κοινό παρονομαστή την άρτια σκηνική παρουσία και την όρεξη για jamming!

Çiftedelik
Δεν είναι απλώς μια μπάντα που παίζει διασκευές, αλλά ένα κεφάτο μουσικοχορευτικό ταξίδι από την Ανατολή μέχρι και τη Δύση σε balkan, reggae, ηπειρώτικα, funk, rock, hip-hop ρυθμούς μέχρι και... «reggaetika».

Πρόκειται για μια πενταμελή ορχήστρα από την Πάτρα που αποτελείται από τους Βασίλη Ράλλη στα φωνητικά, Μίκη Ατταλειάδη στο μπάσο, Χρήστο Κυριαζή στο σαξόφωνο, Έρικ Παναγόπουλο στην κιθάρα και Αλέξανδρο Κλαδά στα κρουστά.

Είναι τρελοί οι Πατρινοί!

Destino
Οι Destino είναι ένα ελληνικό Pop-Rock συγκρότημα το οποίο δημιουργήθηκε το 2009 από μια παρέα φίλων που αποφάσισαν να δώσουν σάρκα και οστά στα τραγούδια τους. Εκμεταλευόμενοι την μοναδικότητα του κάθε μέλους, η μουσική τους αποτελείται από μία αρμονική σύνδεση Pop, Rock και έντεχνου, με set list από Pink, Scorpions και Eurythmics, μέχρι De Facto, Onirama, Μέλισσες και Πυξ Λαξ.

Η πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά ξεκινάει με το τραγούδι “Αναπνέω μα δεν ζω” σε σύνθεση του Θωμά Θεοδώρου και ενορχήστρωση και παραγωγή του Λευτέρη Γιαννόπουλου.

Οι Destino είναι οι Θωμάς Θεοδώρου (Κιθάρα-Φωνή), Νίκος Τζαγκαράκης (Κιθάρα-Φωνή), Λευτέρης Γιαννόπουλος (Ντραμς), Νίκος Μιχαλάς (Πλήκτρα) και Χρήστος Ρόζας (Μπάσο).

Blue Stripe
Πρωτοεμφανιζόμενοι ως μπάντα αλλά βετεράνοι ως μεμονωμένοι μουσικοί, οι Blue Stripe παίζουν αγγλόφωνο hard rock, βαδίζοντας στα μουσικά χνάρια των AC/DC, ZZ Top, Led Zeppelin κ.α. Κυκλοφόρησαν πρόσφατα το πρώτο τους single, "Just Fine" ένα κομμάτι που συνδυάζει μοντέρνα παραγωγή με old school rock αισθητική και ήχο. Οι Blue Stripe προέκυψαν από μια τυχαία επανασύνδεση δύο μελών των U.H.F , ενός γνωστού heavy metal group της δεκαετίας του ’80 από την Κόρινθο, έγινε η αφορμή για την γέννηση των Blue Stripe, το 2012. Ξεκίνησαν τις πρώτες τους εμφανίσεις μεταξύ φίλων, σε rock σκηνές της περιοχής. Στην πορεία, ο ήχος και η ενέργεια που μεταδίδουν έκαναν το συγκρότημα ευρύτερα γνωστό, τόσο ώστε να τους οδηγήσει σε επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Κορινθίας και της Αθήνας. Αποκορύφωμα στην μέχρι τώρα πορεία τους είναι η συνεργασία με την Final Touch καθώς και η εμφάνιση με τον Paul Di Anno των Iron Maiden στο Athens Beer Festival 2014.

Μετά από αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της μπάντας, οι Blue Stripe αποτελούνται από τους Λευτέρη Μπούρα στα φωνητικά, Χρήστο Ρούσση στις κιθάρες, Γιώργο Αλμπάνη στο μπάσο και τον Γεράσιμο Νικολάτο στα ντραμς.

Είσοδος : 10€ (Μπύρα/Κρασί)

Σας περιμένουμε !!!

Facebook Links:
Çiftedelik: https://www.facebook.com/pages/ciftedelik/717182305031033
Destino: https://www.facebook.com/DestinoBandgr
Blue Stripe: https://www.facebook.com/bluestripe.gr

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ: http://on.fb.me/IEWiYi
Facebook Event: https://www.facebook.com/events/581111105354469

Powered by Final Touch: https://www.facebook.com/finaltouch.gr

Final Touch
www.finaltouch.gr | info@finaltouch.gr
www.facebook.com/finaltouch.gr
www.twitter.com/FinalTouchGR
www.youtube.com/FinalTouchGR

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116), Γκάζι, Αθήνα
Reserve: 2109014428, 2103420842, 6978185871
http://goo.gl/maps/Xoi8k
http://on.fb.me/IEWiYi
  • SHARE
  • TWEET