Shadow Play Festival (Rory Gallagher tribute): Band Of Friends & Barry Barnes

Αθήνα @ Κύτταρο

Shadow Play Festival (Rory Gallagher tribute): Band Of Friends & Barry Barnes Αθήνα @ Κύτταρο
Συγκροτήματα Shadow Play Festival (Rory Gallagher tribute): Band Of Friends & Barry Barnes
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Κύτταρο
Διεύθυνση Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλέφωνο 210-8224134
Τιμή εισιτηρίου 15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, viva.gr
Διοργανωτής Rory Gallagher Greece

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 & ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

SHADOW PLAY Vol. 6
With: BAND OF FRIENDS & SinnerBoy BARRY BARNES

Το Rory Gallagher Greece και το ΚύτταροLive με περηφάνια παρουσιάζουν το τελευταίο

Shadow Play Festival

Μετά από έξι αξέχαστες μαγικές βραδιές οπού μόνο όσοι έδωσαν το παρών μπορούν να «μεταφράσουν» την ευφορία τη συγκίνηση και την αδρεναλίνη των στιγμών αυτών, που οι χιλιάδες συνολικά ακροατές έγιναν ένα με τον κάθε στίχο και νότα του λατρεμένου Ιρλανδού, αυτό το ωραίο ταξίδι φτάνει στην Ιθάκη του..

Με οικοδεσπότες τους καλύτερους παγκοσμίως πρεσβευτές της μουσικής του Rory: την Original μπάντα του, τον Gerry ΜcAvoy, και τον Ted McKenna μαζί με τον Marcel Scherpenzeel (BAND OF FRIENDS) και τον ..δικό μας άνθρωπο, τον μοναδικό Barry Barnes (front man της κορυφαίας διεθνώς Rory Tribute Band, των Sinnerboy) ΜΑΖΙ για πρώτη φορά σε μια τουλαχιστον 4ωρη μουσικη πανδαισια !!!!! ..

.. στις 12 και 13 Δεκεμβρίου στο «ναό» του Κυττάρου, γιορτάζουμε χωρίς αύριο το πάθος μας για ότι σημαίνουν η μουσική, οι στίχοι και η ιστορία του μεγάλου Rory Gallagher, συντονιζόμαστε με το soundtrack των καλύτερων στιγμών μας και υψώνουμε τα ποτήρια μας για πάρτη του..

“Let the show begin”

ΕΝΑΡΞΗ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 15€ (ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ) 25€ (ΔΙΗΜΕΡΟ)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ:

VIVA.GR
http://www.viva.gr/

PUBLIC
http://www.public.gr/
σε ΟΛΑ τα καταστήματα πανελλαδικά

Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλεία
http://www.papasotiriou.gr/

RELOAD STORES
https://www.facebook.com/ReloadStores

IANOS
http://www.ianos.gr/

SEVEN SPOT
http://www.sevenspot.gr/
σε ΟΛΑ τα καταστήματα πανελλαδικά

http://www.11876.gr/
11876 Πληροφορίες Τηλεφωνικού Καταλόγου

BAND OF FRIENDS

GERRY McAVOY (Bass) Ο πλέον αναγνωρισμένος συμπαίκτης και φίλος του του Rory παρών σε όλες τις ηχογραφήσεις, σε όλες τις περιοδείες, σε όλα τα άλμπουμ του από το 1971 έως το 1991 (και φυσικά παρών στο live-σταθμό στη Ν. Φιλαδέλφεια το 1981) !!!!!

TED McKENNA (Drumms) Μυθικός ντράμερ με τεραστία καριέρα στην αφρόκρεμα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχοντας πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων με τους The Sensational Alex Harvey Band, Greg Lake - ELP, Gary Moore, Michael Schenker και  Ian Gillan -  Deep Purple!!!!
 Ηχογράφησε και παρουσίασε με τον Rory τα: «Photo Finish», «Top Priority» and «Stage Struck».

MARCEL SCHERPENZEEL (Guitar/Vocals)  Η μεγάλη έκπληξη της παρέας. Έχοντας μεγαλώσει με τη μουσική του Rory, άφησε πίσω την προσωπική του καριέρα και μπάντα (Marcel Scherpenzeel Band και Wolfpin) για να ζήσει στο μύθο του μεγάλου του ειδώλου και εν τέλει να κερδίσει το παράσημο του Gerry McAvoy , "This is the closest guitarist to Rory you will ever hear" αλλά και την κοινή αποδοχή σε ένα τόσο απαιτητικό ρόλο!!

BARRY BARNES / SINNER BOY ..the Story:

Ήταν 2 Φλεβάρη του 2007 όταν μερικοί από εμάς είχαμε την ευκαιρία να αφεθούμε στο χείμαρρο της μουσικής του Rory  δια χειρός των καταιγιστικών Sinner Boy για δυο βράδια στο ιστορικό Rodeo..Οι “Sinner Boy” λοιπόν, ..στο άκουσμα του ερχομού της ..καλύτερης παγκοσμίως λέει tribute band του Rory Gallagher, πολλοί βιάστηκαν να ειρωνευτούν,  αλλά ακόμα πιο πολλοί δεν το σκέφτηκαν καν αφού τα τραγούδια του Rory ήδη αντηχούσαν στα αυτιά τους και τους ανασήκωναν από τον καναπέ τους σαν την κόμπρα απ το καλάθι του φακίρη και τους οδηγούσαν μπροστά στη σκηνή του Rodeo χωρίς δεύτερες σκέψεις...

Το κακό για τους πρώτους που περίμεναν τις εντυπώσεις των δεύτερων (μιας και ήταν διήμερο) ήταν πως οι περισσότεροι που έδωσαν το παρών την πρώτη μέρα έκλεισαν θέση και για την επομένη επί τόπου! (και η σχετική ανταπόκριση:) http://www.rocking.gr/live/Sinnerboy_%28Rory_Gallagher_tribute_band%29_@_Rodeo_02/02/07/3217/DONAL GALLAGHER (για Sinner Boy) "Η Ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική του αδελφού μου ζεί ".
  • SHARE
  • TWEET