Γιώργος Δημητριάδης & Μικροί Ήρωες, Γιώργος Οικονόμου

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Γιώργος Δημητριάδης & Μικροί Ήρωες, Γιώργος Οικονόμου Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Γιώργος Δημητριάδης & Μικροί Ήρωες, Γιώργος Οικονόμου
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Παρασκευή 7/11/2014
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ & ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ
Support:ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ώρα έναρξης: 21:30
Εισιτήριο θεάματος: δωρεάν

Η μπάντα:
Μπάσο-Αλέκος Αράπης
Τύμπανα-Alex Apostolakis
Κιθάρα-Stergios Dimpas
Κιθάρα,κρουστά,φωνητικά κ.α-Angel Lo Verde

ΔΕΛΤΙΟΝ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητές κι αγαπητοί συμπατριώτες Θεσσαλονικείς,

φθινόπωρο,τέλος καλοκαιριού αλλά κι αρχή μίας γλυκύτερης εποχής,ανάμεικτης από συναισθήματα μίας κάποιας μελαγχολίας ίσως ακόμα και στενοχώριας μπροστά στην προοπτική μιας επερχόμενης χειμερινής καθημερινότητας μακριά από ακτές κι αμμουδιές και ήλιους και νύχτες μαγικές και όλα τα συναφή του θέρους.Έλα όμως που η ζωή συνεχίζεται και τώρα και μετά μέσα στον χειμώνα,και πως είναι σύντομη για να παρακαλούμε να περνά ο χρόνος ενώ αυτός περνάει ούτως ή άλλως αδιάφορος για τις επιθυμίες μας χαρίζοντας μας στιγμές όμως που εμείς σπαταλάμε σε αναμονές και σχέδια τη στιγμή που οι στιγμές μας χάνονται για πάντα περιμένοντας πάντα αυτό το κάτι άλλο...

Επειδή εγώ όμως έχω μεγαλώσει και πλέον βλέπω τον χρόνο να τρέχει σαν Α.Τ.Ι.Α. μπροστά μου ανακουφισμένος μετά την αναγκαστική θερινή ραστώνη και ζέστη που δεν αντέχω είπα να φωνάξω μαζί μου τα παιδιά,να κάνω τη νέα μπάντα,να γράψω νέες μουσικές,να μπω στο studio,να κάνω πρόβες και δίνοντας ξανά στη νέα μπάντα το όνομα με το οποίο είχα ξεκινήσει την δισκογραφία μου να ανέβουμε στο πάλκο και να του δώσουμε να καταλάβει..

Χωρίς μελαγχολίες λοιπόν,στις 7 Νοέμβρη,ημέρα Παρασκευή,θα βγούμε στη σκηνή της Μαύρης Τρύπας να παίξουμε Μουσική,να βαρέσουμε όπως λέμε,να την βρούμε ακόμα περισσότερο,με αλήθεια,πάθος κι ενθουσιασμό.

Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες σε νέα version,με παλιά,πρόσφατα τραγούδια αλλά και νέο υλικό,μπροστά σας για να περάσουμε εσείς αλλά κι εμείς όμορφα.

Η μουσική συναυλία είναι μία εμπειρία.Κάποιες φορές λένε πως γίνεται κι εμπειρία ζωής..Αληθεύει όταν φεύγεις και νιώθεις λίγο καλύτερος άνθρωπος.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
  • SHARE
  • TWEET