Duoyu, Red Elephants, The Coogars, Friend Of Gods

Αθήνα @ AN Club

Duoyu, Red Elephants, The Coogars, Friend Of Gods Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Duoyu, Red Elephants, The Coogars, Friend Of Gods
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Οι Duoyu στο AN Club

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, οι Duoyu θα γιορτάσουν την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης δουλειάς τους, με τίτλο “Atomic Clock”, στην ιστορική σκηνή του ΑΝ Club, στήνοντας ένα ξέφρενο θορυβώδες party, παρέα με αγαπημένους φίλους.

Στη σκηνή θα βρεθούν μαζί τους οι Red Elephants, The Coogars και Fiend of Gods.

Πριν μετά και ανάμεσα στις μπάντες dj Chino

Με επιρροές που κυμαίνονται από alternative rock, funk, garage, ως την πειραματική μουσική, οι δυνατές γκρούβες, τα «πειραγμένα» ηχοτοπία της τρομπέτας, τα μελωδικά φωνητικά και οι αυτοσχεδιασμοί επί σκηνής, καταφέρνουν να δημιουργήσουν τον προσωπικό ήχο των Duoyu.
Αεικίνητοι, επικοινωνιακοί και ευρηματικοί στα live τους, δεν αφήνουν περιθώρια στο κοινό να μην αφεθεί στην ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητας του συγκροτήματος. Μπάντα από το 2010, με πολλές ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό της σε μεγάλες μουσικές σκηνές και festivals σε όλη την Ελλάδα, το Μάιο του 2014 ηχογράφησε το album “Atomic Clock” στο MothStudio με παραγωγό τον Jimmy Spliff (The Last Drive, Nightstalker, The Earthbound, Deus-x-Machina).

Site http://www.duoyuband.com/
Fb page https://www.facebook.com/Duoyu.band
Bandcamp profile http://duoyuband.bandcamp.com/releases
Soundcloud profile https://soundcloud.com/duoyu
Youtube account https://www.youtube.com/user/duoyuband/videos

Red Elephants
Ικαριώτες κλείνονται σε ένα εργοστάσιο παραδοσιακών γλυκών, κουρδίζουν, τσιμπάνε το overdrive, σφίγγουν τα δέρματα, τσεκάρουν το tone του μπάσου και ένα κύμα πειραματισμών πάνω σε μια post rock-instrumental βάση συνθέτει τον ιδιαίτερο κόσμο τους, έναν κόσμο αντιθέσεων, αυτό της απομόνωσης και της εξωστρέφειας. Σημείο αναφοράς της μπάντας αποτελεί η διασκευή στο «Μινόρε του Τεκέ», δείγμα της ιδιοσυγκρασίας και των καταβολών της.

Fb page https://www.facebook.com/RedElephnats
Youtube Account https://www.youtube.com/user/redelephantsband

The Coogars
Βρώμικες κιθάρες και garage ήχοι μπλέκονται με blues μελωδίες και indie ρυθμούς. Ένα δεμένο, γεμάτο ενέργεια τρίο, το οποίο αποτίει φόρο τιμής στη garage blues σκηνή με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, έχοντας στο ενεργητικό του πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και live bars στην Αθήνα και στην επαρχία. Έχοντας ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το πρώτο προσωπικό ΕΡ τους με τίτλο “Bad Yoga”, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται μέσα στον Δεκέμβρη, θα ανέβουν στη σκηνή του ΑΝ για ένα δυναμικό live.

Fb page https://www.facebook.com/TheCoogars
Soundcloud profile https://soundcloud.com/the-coogars
Youtube account https://www.youtube.com/user/CoogarsAth

Friend of Gods
Οι Friend of Gods είναι μια ομάδα προβληματισμένων (ίσως και λίγο προβληματικών) μουσικών που δεν ξέρουν ακριβώς τι παίζουν, αλλά για τις ανάγκες αυτού του κειμένου θα πουν "ένα μείγμα post-mathcore/funk/punk/garage/metal". Γενικά την ψάχνουν, δοκιμάζουν, συνδυάζουν και ό,τι βγει, αρκεί να εκφράζει μια αλήθεια. Αυτή την εποχή οι Friend of Gods πραγματοποιούν live όπου μπορούν με υπέρμετρο ζήλο, καθώς το απολαμβάνουν ιδιαίτερα, ενώ ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του πρώτου τους album με τίτλο "mad music for the apes". Τέλος οι Friend of Gods δεν πιστεύουν, ούτε έχουν κάποια σχέση με θεούς και θρησκείες.

Fb page https://www.facebook.com/FriendOfGods
Soundcloud profile https://soundcloud.com/freddy-ofgods
Reverbnation profile http://www.reverbnation.com/friendofgods
  • SHARE
  • TWEET