Δημήτρης Πουλικάκος & Σπυριδούλα

Αλικαρνασσός Ηράκλειου @ Cine Studio

Δημήτρης Πουλικάκος & Σπυριδούλα Αλικαρνασσός Ηράκλειου @ Cine Studio
Συγκροτήματα Δημήτρης Πουλικάκος & Σπυριδούλα
Ημερομηνία
Πόλη Αλικαρνασσός Ηράκλειου
Χώρος Cine Studio
Διεύθυνση Λεωφόρος Ικάρου 50 και Ηροδότου
Τηλέφωνο 2810-241214
Τιμή εισιτηρίου 6,8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Πολυχώρος Τεχνόπολις, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πολυτεχνείο cafe-bar
Διοργανωτής -

Συναυλία ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ
Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο Cine Studio live !!

Προφανώς δεν χρειάζονται πολλά λόγια για τον Δ.ΠΟΥΛΙΚΑΚΟ και τους ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ που, επισφραγίζοντας μια μακρόχρονη φιλία, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να παρουσιάσουν στους φίλους τους μια χειμαρώδη αναδρομή τραγουδιών που τους έχουν επηρρεάσει, συγκινήσει ή και σημαδεψει.....

Οι συστάσεις είναι περιττές, καθώς όλοι γνωρίζουμε την πορεία του πολυσύνθετου «θείου Νώντα», κατά κόσμον Δ.Πουλικάκος, όπως και την καταλυτική επίδραση που είχε σ’ αυτό που ονομάζεται ελληνική ροκ σκηνή....

Άξιοι συμπαραστάτες και συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι οι ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ που με τη σειρά τους υπογράφουν κάποιες από τις πιό σημαντικές σελίδες της ελληνικής σκηνής...( ΦΛΟΥ, ΝΑΥΛΟΝ ΝΤΕΦΙΑ κλπ).

Τα μέσα λιτά: 3 μικρόφωνα και 3 κιθάρες, αποτελούν το οπλοστάσιο του εγχειρήματος που σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν «ένα ακόμα πρόγραμμα» αλλά μάλλον ένας δημόσιος απολογισμός, μια ανοιχτή έκθεση ή, καλύτερα, ένα ταξίδι στο χρόνο, χωρίς play list, μια περιπέτεια δίχως προκαθορισμένη εξέλιξη και τέλος.

Ένα ταξίδι από το Δέλτα του Μισισιπή ως τα ανήλιαγα υπόγεια της Κυψέλης με πολλούς ενδιάμεσους σταθμούς, με ξεναγούς τους πλέον αρμόδιους : Δ.ΠΟΥΛΙΚΑΚΟΣ και ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ….Προσδεθείτε και φύγαμε !!!

Ώρα έναρξης 21:30
Κανονικό 8 € - Φοιτητικό/Ανέργων 6 €

Πληροφορίες / Τηλέφωνο κρατήσεων : 2810823813
Cine Studio live | Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου, Αλικαρνασσός Ηράκλειου
  • SHARE
  • TWEET