Stereo MCs

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Stereo MCs Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Stereo MCs
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 15,18 / 20 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Public, Rover, viva.gr
Διοργανωτής Principal Ltd.

STEREO MCS
FULL CONNECTED LIVE SHOW

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ FULL BAND & A BEST OFF SETLIST!!!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 @ Principal Club Theater

Oι STEREO MCS έρχονται την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater για μια σπάνια εμφάνιση σε ένα πρόγραμμα όλο επιτυχίες!!! Κάθε live εμφάνισή τους προξενεί αίσθηση και ειδικά αυτή τη φορά, εύκολα θα επιβεβαιώσουν την υστεροφημία τους ως το καλύτερο live act της παγκόσμιας electronic dance hip hop σκηνής!

Οι STEREO MCS αυτή τη χρονιά κυκλοφόρησαν το “Collected Box Set” μια ολοκληρωμένη συλλογή με παλιά, νέα, άγνωστα και σπάνια κομμάτια και ξεκίνησαν μια νέα περιοδεία με όλο το συγκρότημά τους, όπου παρουσιάζουν ένα μεγάλο πρόγραμμα με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας τους.

Οι STEREO MCS συχνά χαρακτηρίζονται σαν ένα από τα πιο ξεχωριστά συγκροτήματα στη Μεγάλη Βρετανία, με υποψηφιότητες για βραβεία Mercury, και πωλήσεις εκατομμυρίων album στο ενεργητικό τους. Πιο συγκεκριμένα το 2005 τιμήθηκαν από το Time Out για την εμφάνιση τους στο Glastonbury. Αρκεί να πούμε πως οι υπόλοιποι που τιμήθηκαν ήταν οι : Coldplay, Kaiser Chiefs, Razorlight.

Στην “Collected Tour” που περνάει και από τη Θεσσαλονίκη, θα παρουσιάσουν live όλες τις επιτυχίες τους όπως το ‘Connected’, το ‘Deep Down & Dirty’ και πολλά πολλά άλλα!!! The best of STEREO MCS live!!! Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας άμεσα μην χάσετε αυτή την εμπειρία!!!

Ακολουθεί σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

STEREO MCS

Σχηματίστηκαν με πυρήνα τους Rob Birch και Nick Hallam στα τέλη της δεκαετίας του 1980, και το πρώτο τους album ‘33-45-78’ ήταν ένα ωμό ντοκουμέντο της εποχής του. Έντονοι ρυθμοί και μια “πρόχειρη” παραγωγή, έχτισαν τις βάσεις ενός ήχου που προσέφερε στην Βρετανική νεολαία, που  άκουγε με πάθος τους Public Enemy και τους Boogie Down Productions, μια δική της φωνή που μιλούσε κατευθείαν στην ψυχή της, εκφράζοντας την δική της καθημερινότητα με τον καλύτερο τρόπο.

Το single ‘Elevate My Mind’ απο το επόμενο τους album τους ‘Supernatural’ τους έδωσε το προνόμιο να γίνουν η πρώτη βρετανική μπάντα που ανέβηκε στο αμερικάνικο chart με ένα χορευτικό κομμάτι με έντονα hip hop στοιχεία. Με την προσθήκη στοιχείων από το Acid House, ήδη πριν από το τρίτο album, το αξεπέραστο ‘Connected’, τους προσέφερε παγκόσμια αναγνώριση, την κατάκτηση δύο Brit Awards, και περιοδίες ανάλογες αυτών των Happy Mondays και των U2.

Ακολούθησε ένα αναγκαίο κενό στην ηχογράφηση νέων τραγουδιών για να κατακάτσει ο κουρνιαχτός του ‘Connected’.  Έτσι ο Rob και ο Nick αφιέρωσαν τον χρόνο και την ενεργητικότητα τους σε DJ set, στην εταιρία τους Gee Street και έκαναν πολλά remix. Προσπαθώντας να μην επαναλάβουν τους εαυτούς τους δεν βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το τέταρτο studio album τους, ‘Deep Down & Dirty’, που είχε έντονα “βρόμικα” funky στοιχεία. Αλλάζοντας πάλι κατεύθυνση κυκλοφόρησαν το πέμπτο τους album ‘Paradise’ που γνώρισε διθυραμβική υποδοχή και σημάδεψε την αποχώρηση τους από την εταιρία τους και τον καινούργιο αυτόνομο δρόμο μέσα από την Graffiti Recordings.

Στους επόμενους δίσκους το ‘Double Bubble” & “Emperors Nightingale” πειραματίστηκαν με λίγο πιο πολλά ηλεκτρονικά στοιχεία και επανήλθαν αυτή τη χρονιά με την κυκλοφορία του “Collected Box Set” που περιέχει παλιό, γνωστό, άγνωστο και σπάνιο υλικό και παράλληλα σχεδίασαν την νέα τους περιοδεία με ένα best off setlist, ένα πρόγραμμα που όλοι μας θα θέλαμε να δούμε!!!

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30                                  
Η συναυλία ξεκινάει στις 22:00

Πληροφορίες: 2310.428088
Principal Club Theater – Mylos, Thessaloniki, GR

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 15€-18€, Ταμείο 20€
Προπώληση εισιτηρίων: Viva.gr, Ticket House, Public , Rover

Παραγωγή: Principal Ltd.

Principal Club Theater [Websites]
www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
  • SHARE
  • TWEET