Νίκος Ζιώγαλας & On The Road

Σέρρες @ Rock 'N' Roll

Νίκος Ζιώγαλας & On The Road Σέρρες @ Rock 'N' Roll
Συγκροτήματα Νίκος Ζιώγαλας & On The Road
Ημερομηνία
Πόλη Σέρρες
Χώρος Rock 'N' Roll
Διεύθυνση Ανδρέου Δημητρίου 12 & Θέμιδος
Τηλέφωνο 6986549041
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Νίκος Ζιώγαλας & On The Road

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις Σέρρες στο "Rock N Roll"

Ο Νίκος Ζιώγαλας δεν χρειάζεται συστάσεις! Πολλά από τα τραγούδια του είναι αγαπητά στο ευρύ κοινό ενώ το ήθος και η αξιοπρέπειά του τον ξεχωρίζουν μέσα από τους Έλληνες καλλιτέχνες.

Μαζί του τα τελευταία χρόνια είναι οι On The Road, δύο εξαιρετικοί μουσικοί από την Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα φωνητικά και το πιάνο και ο Παρασκευάς Θεοδωράκης στα φωνητικά και την κιθάρα.

Τα τραγούδια του Νίκου Ζιώγαλα δεν έχουν πάψει στιγμή να μας συντροφεύουν από το ραδιόφωνο ή στις παρέες, αφού ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχει γράψει επιτυχίες που έχουν αποδειχτεί διαχρονικές! Οι ευχάριστες μουσικές εκπλήξεις διαδέχονται η μία την άλλη κατά την διάρκεια του προγράμματος.

Μια σειρά από μοναδικά live με αγαπημένες επιλογές από την προσωπική δισκογραφία του Νίκου Ζιώγαλα (Σαν σταρ του σινεμά, Πάρε με απόψε, πάρε με, Θα σου φανερωθώ, Πέφτω ψηλά), την πρώτη δισκογραφική δουλειά των On The Road, αλλά και διασκευές με δόσεις έντεχνου και παραδοσιακού στοιχείου όπως συνηθίζει να κάνει στις ζωντανές του εμφανίσεις.
  • SHARE
  • TWEET