Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος

Θεσσαλονίκη @ Blue Marlin

Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος Θεσσαλονίκη @ Blue Marlin
Συγκροτήματα Emigre & Στάθης Παναγιωτόπουλος
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Blue Marlin
Διεύθυνση Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 10
Τηλέφωνο 2316008500 - 23
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

"Προσεχώς Μετανάστης"
EMIGRE & Στάθης Παναγιωτόπουλος
 
Βlue Marlin

ΝΕΟ ραντεβού
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου

Κέφι, χιούμορ, χορό, τραγούδι, stand up comedy, ενέργεια, απρόβλεπτα.
Τα είχε όλα ο "Προσεχώς Μετανάστης"!
Το εκρηκτικό show των Εmigré και του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Blue Marlin!
 
Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου, οι Émigré και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με μοναδικές ερμηνείες, με κεφάτα τραγούδια, με χιουμοριστική διάθεση, με αστείρευτη ενέργεια, ξεσήκωσαν το κοινό στο Blue Marlin, με τη μουσική τους παράσταση "Προσεχώς μετανάστης".

Οι EMIGRE, συμπράττοντας επί σκηνής με τον αμετανόητο rocker Στάθη Παναγιωτόπουλο σε έναδιαδραστικό show με αναπάντεχη εξέλιξη και αστείρευτο κέφι, εντυπωσίασαν με τη σκηνική παρουσία τους, το καλά δομημένο – τρίωρο-  πρόγραμμά τους, με τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στο τραγούδι και την πρόζα, τις εμπνευσμένες επιλογές τους και τα πολλά «αναπάντεχα».

Μαζί τους είδαμε και τη νέα τους τραγουδίστρια, την ανερχόμενη Ελπίδα Παπακοσμά, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο "The Voice". Μια συγκλονιστικά υπέροχη «φωνή» που ερμήνευσε όλες τις επιτυχίες από την πολυετή πορεία των ÉMIGRÉ ("Πέφτω", "Τέρμα", "Φιλικά", "Κόκκινα γυαλιά", "Είμαστε Ένα"), αλλά και ευφάνταστες διασκευές σε αγαπημένες soul, funk, pop, rock επιτυχίες από τα σύγχρονα charts αλλά και από περασμένες δεκαετίες (Aretha Franklin, Adele, Locomondo, Bruno Mars, Kiesza, κ.α.).

Ο "Μετανάστης" κομπέρ-showman- entertainer Στάθης Παναγιωτόπουλος, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ξεδίπλωσε τα ποικίλα ταλέντα του και πάνω στη σκηνή αλλά και ανάμεσα στα πλήθη. Σπάζοντας τον "πάγο" που ο ίδιος δημιουργούσε με τα περιβόητα "κρύα" του ανέκδοτα! Παίζοντας με τον κόσμο αλλά και τα μέλη των Émigré, κοντράροντάς τους στο τραγούδι και την κιθάρα!

Τους Émigré, το Στάθη Παναγιωτόπουλο και την παράστασή τους "Προσεχώς Μετανάστης" επέλεξε για τη νυχτερινή της έξοδο η διάσημη συγγραφέας Victoria Hislop. Η δημιουργός του best seller μυθιστορήματος "Το Νησί", που βρέθηκε την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου "Η Ανατολή", διασκέδασε μέχρι πρωίας με τα τραγούδια των Émigré αλλά και με τα "πειράγματα" του Στάθη Παναγιωτόπουλου.
 
Η υπέροχη πρώτη εμφάνιση των Émigré έληξε με το Στάθη Παναγιωτόπουλο στα decks του Blue Marlin, να αναλαμβάνει χρέη DJ, μιξάροντας με μοναδικό τρόπο τους Rammstein με τη Μαντώ, το "Psycho Killer" με το Σάκηηη!

Οι EMIGRE, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και η Ελπίδα Παπακοσμά δηλώνουν "Είμαστε ΕΝΑ"  και ανανεώνουν το ραντεβού μας μαζί τους στο Blue Marlin, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, όπου όλα γλυκά θα επαναληφθούν, αλλά και θα ανατραπούν!
 
Το Blue Marlin, η νέα πρόταση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, βρίσκεται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, και διαθέτει φιλικό περιβάλλον, άψογο service, όμορφες επιλογές για όλες τις ώρες και δωρεάν parking.
 
Ώρα έναρξης: 22:00
Είσοδος ελεύθερη – parking ΔΩΡΕΑΝ

Blue marlin
the groovy fish
Stylish Bar by the Sea
 
https://www.facebook.com/BlueMarlinTheBar
 
Λεωφόρος Μ. Αλεξάνδρου 10,
στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Τηλέφωνο | Κρατήσεις: 231 6008 500 & 231 6006 500
  • SHARE
  • TWEET