Everlast, Playground Circus

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Everlast, Playground Circus Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Everlast, Playground Circus
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 15 / 18 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Ticket House, Stereodisc, Public, Ianos, Rover, viva.gr
Διοργανωτής Principal Ltd.

EVERLAST U.S.A.

Η φωνή των House Of Pain σε ένα μοναδικό ακουστικό show!!!
Opening Act: PLAYGROUND CIRCUS (acoustic show)

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 . Principal Club Theater

Ο θρυλικός frontman των HOUSE OF PAIN, ο βραβευμένος με Grammy EVERLAST έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για ένα πολύ ιδιαίτερο ακουστικό show με τραγούδια από όλη τη μουσική του διαδρομή, από το “Jump Around” και το “What It’s Like” μέχρι το “Folsom Prison Blues”…

O Erik Francis Schrody γνωστός ως EVERLAST αλλά και ως Whitey Ford κατάφερε ήδη με το πρώτο προσωπικό του album το “Whitey Ford Sings The Blues” το 1998 μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN να επαναπροσδιορίσει τον εαυτό του με μια μοναδική μίξη από Americana, Hip Hop, Country & Blues Rock. Με το μοναδικό ταλέντο να περιγράφει ιστορίες για καταδικασμένες αγάπες, την ψυχρή αστική ζωή, την καθημερινό πάλη για επιβίωση, ο EVERLAST αξιώνεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς Αμερικάνους τραγουδοποιούς, ένας σύγχρονος Johnny Cash!!!

Με τους HOUSE OF PAIN τον γνώρισε όλη η υφήλιος με το πασίγνωστο “Jump Around” πουλώντας εκατομμύρια δίσκους! Μετά τη διάλυση των HOUSE OF PAIN το 1996 ο EVERLAST ακολούθησε ένα διαφορετικό δρόμο και με το “Whitey Ford Sings The Blues” (multi-platinum) ανέδειξε ένα μεγάλο συνθετικό ταλέντο με μια νέα μίξη από hip hop και rock με ακουστικές και ηλεκτρικές κιθάρες. Το single ”What It’s Like” ανέβηκε στo No 1 στα αμερικάνικα charts σημαδεύοντας νωρίς την προσωπική του μουσική διαδρομή… Ακολουθεί μια ηχογράφηση με τον Carlos Santana το “Put Your Lights On” το οποίο κέρδισε τα 2000 Grammy Awards ως Best Rock Performance by a Duo or Group!

Το επόμενο album το “Eat At Whitey’s” έγινε και αυτό χρυσό, αποσπώντας άριστες κριτικές από το Rolling Stone Magazine και ολόκληρο το διεθνή μουσικό τύπο!

Ο EVERLAST συνεχίζει να γοητεύει και κυκλοφορεί το επόμενο album το ‘White Trash Beautiful’ που περιέχει και το ομώνυμο συγκινητικό τραγούδι, μια τραγική ιστορία αληθινής αγάπης.

Το 2008 ιδρύει τη δική του δισκογραφική εταιρεία Martyr inc. όπου κυκλοφορεί τα επόμενα  άλμπουμ “Love, War and the Ghost of Whitey Ford” και το “Songs of the Ungrateful Living” που περιέχει το γνωστό πλέον “I Get By”… Παράλληλα συμμετέχει και στο hip hop supergroup LA COCA NOSTRA, με τους HOUSE OF PAIN και μέλη των CYPRESS HILL…

Ο EVERLAST με τους μουσικούς του, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στο Principal Club Theater θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ “The Life Acoustic” και όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια σε ακουστικές και πιο ατμοσφαιρικές εκδοχές! “Jump Around” acoustic??? You bet!!!

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι PLAYGROUND CIRCUS που ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα ειδικά για αυτή τη βραδιά, με λατρεμένα punk τραγούδια σε ακουστικές διασκευές!

Μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα, μελωδίες, με την ανατριχιαστικά συγκινητική φωνή του EVERLAST!!! Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Everlast official website www.martyr-inc.com

Info:
Principal Club Theater στο Μύλο
2310-428088

Προπώληση Εισιτηρίων 15 € - Ticket House, Stereodisc, Public, Ianos, Rover
Online Tickets @ Viva.gr
Ταμείο 18€

Πόρτες ανοίγουν στις 20:30, Έναρξη συναυλίας 22:00

www.principalclub.com
 
Principal Club Theater [Websites]
www.principalclub.com
www.facebook.com/principalclub
www.twitter.com/principalclub
  • SHARE
  • TWEET