Diary Of Dreams, Technolorgy

Θεσσαλονίκη @ Eightball

Diary Of Dreams, Technolorgy Θεσσαλονίκη @ Eightball
Συγκροτήματα Diary Of Dreams, Technolorgy
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Eightball
Διεύθυνση Πίνδου 1, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 6939196490
Τιμή εισιτηρίου 15,18 / 20 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Dizzy Dolls, Ticket House, Bolivar, Alone, Nephilim, Cafe Bar Διόροφον, ticketarena.gr
Διοργανωτής Evolution Productions

Evolution Productions presents:

Diary Of Dreams

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014
Eightball Club - Θεσσαλονίκη

Opening act: Technolorgy

Οι απόλυτοι εκφραστές της σύγχρονης Goth/Electro σκηνής επιστρέφουν στη χώρα που αγάπησαν, αλλά και αγαπήθηκαν όσο λίγοι.

Οι Diary of Dreams δημιουργήθηκαν το 1994 από τον Adrian Hates, βασικό συνθέτη αλλά και τραγουδιστή του συγκροτήματος. Από τα πρώτα τους βήματα κατάφεραν να ξεχωρίσουν χάρη στους ιδιαίτερους στοίχους αλλά και τον χαρακτηριστικό ήχο τους. Σύντομα η φήμη τους εξαπλώθηκε σ’ ολόκληρο τον κόσμο με αποτέλεσμα να θεωρούνται σήμερα ως ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα στο χώρο του Darkwave.

Δύο χρονια μετα απο την τελευταια τους εμφανιση με τους Diorama και μετα απο τέσσερα χρονια στη Θεσσαλονικη επιστρεφουν στις 15 και 16 Νοεμβρίου και θα βρεθούν στο Κύτταρο club και στο Eightball τόσο για να μας παρουσιάσουν τραγούδια από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά “Elegies in Darkness”, όσο και για να μας θυμίσουν το «σκοτεινό» παρελθόν τους.

Τη συναυλία στη συμπρωτεύουσα θα ανοίξουν οι TECHNOLORGY, οι οποίοι αποτελούν πλέον ένα από τα πιο υπολογίσιμα ονόματα του εγχώριου EBM/Industrial ήχου με σταθερή παρουσία στο χώρο τα τελευταία 5 χρόνια.

Σχηματίστηκαν το 2007 στη Θεσσαλονίκη απο τους DAV1D (Vocals) και LAU (Synths) και απο το 2009 έχουν πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε πολλά μέρη τις Ελλάδος, αρκετές απο αυτές με τους Siva Six και Cygnosic, ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες σε ονόματα όπως οι Hocico και C-Lekktor.

Στα τέλη του 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ "Endtimes In Vogue" απo τη Iαπωνική DWA, το οποίο πήρε πολλές θετικές κριτικές απο διεθνή sites και 'zines, ενώ συνοδέυτηκε και απο το video clip για το κομμάτι "Escape".

TECHNOLORGY Facebook Page: https://www.facebook.com/TECHN0L0RGY?ref=ts&fref=ts

Η προπωληση ξεκινα σημερα απο το ticketarena.gr και τα εισιτηρια θα κοστιζουν 15 euros για περιορισμενο αριθμο ( 100 ). Μετα η προπωληση θα ειναι 18 euros ενω στην εισοδο θα κοστιζει 20 euros.

Τα εισιτηρια θα βρισκονται στα σημεια προπωλησης απο τις 10 Οκτωβριου.

Αθηνα: Monsterville, Dark Cell
Θεσσαλονικη: Διοροφον (Καλαμαριά), Tickethouse, Bolivar, Nephilim, Alone
  • SHARE
  • TWEET