The Beauty Of Gemina, Drama Queen

Αθήνα @ DeathDisco

The Beauty Of Gemina, Drama Queen Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα The Beauty Of Gemina, Drama Queen
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
THE BEAUTY OF GEMINA (dark wave, gothic rock - SW)
DRAMA QUEEN (dark wave, post punk - GR)

Οι Beauty of Gemina είναι ένα από τα ελάχιστα συγκροτήματα που κατάφεραν σε μια σχετικά στατική gothic σκηνη να αναριχηθούν με τόσο γοργά βήματα στην ιεραρχία. Ξεκίνησαν το 2006 με το Diary of a Lost και με το καλημέρα ξεκίνησαν να καταλαμβάνουν θέσεις στα dark wave / gothic playlists με το suicide landscape. Ακολούθησαν το A Stranger to Tears και το At the End of the Sea, η καταξίωση όμως ήρθε με το Iscariot Blues του 2012 και τον ακουστικό διάδοχό του The Myrrh Sessions του 2013. Ακολούθησε μια έντονη συναυλιακή δράση με headline συναυλίες σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε φεστιβάλς οπου μοιράστηκαν το stage με μπάντες σαν τους Smashing Pumpkins, Rammstein, Hurts, Damned, Unheilig κτλ

Το Φεβρουάριο του 2014 κυκλοφορούν το έκτο άλμπουμ τους Ghost Prayers και ξεκινούν συναυλίες σε όλη την Ευρώπη φροντίζοντας όμως αυτή τη φορά να βρεθούν για τη παρθενική τους συναυλία και στην Ελλάδα!

Από το dark rock και την industrial ρυθμολογία μέχρι τον φολκ μινιμαλισμό, οι Beauty of Gemina γεφυρώνουν τη σκοτεινή μελαγχολία με την αισιοδοξία. Η φήμη που συνοδεύει τις συναυλίες τους είναι εξαιρετική, άλλοστε μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το οτι η συμμετοχή τους στο περίφημο φεστιβάλ Mera Luna του 2011 είχε ανακυρηχτεί σαν η καλύτερη όλου του φεστιβάλ.
Τους περιμένουμε με ανυπομονησία!

Η βραδιά θα ξεκινήσει με τους Drama Queen.

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της συναυλίας προς 10€.

Προσοχή: Υπάρχει αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που περιλαμβάνει και τη συναυλία των Beauty of Gemina και τη συναυλία των Star Industry που θα εμφανιστούν την προγούμενη μέρα. Προπωλούνται απόκλειστικά και μόνο στο Death Disco προς 15€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
  • SHARE
  • TWEET