Clerk's Conspiracy, Onepercent

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Clerk's Conspiracy, Onepercent Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Clerk's Conspiracy, Onepercent
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

CLERK'S CONSPIRACY/ ONEPERCENT live στο Silver Dollar

ΟΙ CLERK'S CONSPIRACY ζωντανά στο Silver Dollar το Σάββατο 4/10/2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι CLERK'S CONSPIRACY ξεκινάνε από εκεί που σταμάτησαν οι Ziggy Was. O δυναμισμός, η νεανικότητα, τα διάφορα είδη μουσικής που μπλέκονται μεταξύ τους κάνοντας κάθε τραγούδι να ακούγεται διαφορετικό, όλα είναι εδώ. Και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για τα live τους συγκροτήματος.

Μαζί τους η post punk μπάντα από Θεσσαλονίκη ONEPERCENT.

Bio

Οι CLERK'S CONSPIRACY δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010 από τον πυρήνα των Ziggy Was, Πάνο Ρώση και Λάμπρο Σαλτσίδη στα φωνητικά και μπάσο αντίστοιχα. Μαζί τους οι Paolo στη κιθάρα και Πασχάλης (ex Μωρά στη Φωτιά) στα drums.

Πιάνουν το νήμα 15 χρόνια μετά και το τραβάνε προς όλες τις κατευθύνσεις. Γιατί κανένα από τα κομμάτια του δίσκου δεν μοιάζει με το προηγούμενο ή το επόμενο. Ο κόσμος των CLERK'S CONSPIRACY είναι απίστευτα μεγάλος για να περιγραφεί σε λίγες γραμμές. Απαιτεί χρόνο και προσοχή. Να τον περπατήσεις και να τον ανακαλύψεις. Όπως κάθε τι άξιο λόγου άλλωστε. 14 μικρές ιστορίες σε στίχους του Πάνου και μουσική των υπολοίπων, που σε πηγαίνουν παντού. Η μπάντα είναι φανερό, πως ασφυκτιά. Σε όρια και κανόνες που δεν έχουν τέλος και αποφασίζει απλώς να τα αγνοήσει.

Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album το 2013 σε cd (ανεξάρτητη παραγωγή) και σε lp από την Labyrinth of thoughts.

  • SHARE
  • TWEET