B-Movie, No Sequence

Αθήνα @ DeathDisco

Συγκροτήματα B-Movie, No Sequence
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12,15 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

B-MOVIE live @ DeathDisco
Opening Act: No Sequence

Σάββατο 4 Οκτωβρίου

To DeathDisco και η ColdCure Productions παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους B-Movie. To Σάββατο 4 Οκτωβρίου το θρυλικό new wave/electropop συγκρότημα θα βρεθεί στην σκηνή του DeathDisco για μια πραγματικά ξεχωριστή συναυλία!

Οι B-Movie δημιουργήθηκαν στο Mansfield της Μεγάλης Βρετανίας στα τέλη της δεκαετίας του 70 όταν κυριαρχούσαν το New wave και η Synth pop από άκρη σε άκρη στο μεγάλο νησί.

Τα πρώτα demos τους έφτασαν στα γραφεία της ανεξάρτητης Dead dead good που αμέσως ενδιαφέρθηκε να τους εντάξει στο δυναμικό της.

Στις αρχές του 1980 κυκλοφόρησαν το Take Three 7" EP και λίγους μήνες αργότερα το Nowhere Girl 12" EP που γνώρισε επιτυχία μόνο στους Indie κύκλου. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε στο να βρεθούν στην αγκαλιά της θρυλικής Some Bizzare και να δώσουν το τραγούδι “Moles” στην ιστορική ομώνυμη συλλογή της το 1981.

Αργότερα την ίδια χρονιά θα γνωρίσουν την μεγαλύτερη επιτυχία τους με το single “Remembrance days” που έφτασε στο Νο 61 του επίσημου καταλόγου επιτυχιών. Το Marilyn dreams που ακολούθησε δεν είχε την ίδια επιτυχία.

Το 1982 επανακυκλοφορούν το “Nowhere Girl” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και στην Ευρώπη καθώς βρίσκεται στο top 10 στις περισσότερες χώρες. Ένα τραγούδι που στέκεται ισάξια δίπλα στο photographic των Depeche Mode και στο Electricity των OMD. Το συγκρότημα μοιάζει να τα έχει καταφέρει αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.

Η Sire το 1985 θα είναι ο τελευταίος δισκογραφικά σταθμός της πρώτης περιόδου των B-Movie, εκεί θα κυκλοφορήσουν το single “Switch on-Switch of” και το άλμπουμ Forever Running” που και τα δύο απέτυχαν εμπορικά και οδήγησαν το συγκρότημα στην διάλυση.

Βρισκόμαστε στο 2012, μετά από αρκετές περιπλανήσεις και συνεργασίες (ο κιθαρίστας τους Paul Statham συνεργάστηκε με τον Peter Murphy στην σόλο καριέρα του) το συγκρότημα επιστρέφει και ηχογραφεί το τραγούδι “Echoes” που κυκλοφόρησε μόνο σε digital μορφή. Την επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσουν το “Distant skies EP” και το άλμπουμ “The age of Illusion” ενώ ακολούθησε μια τουρνέ στην Μεγάλη Βρετανία.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε ένα πραγματικό σπουδαίο συγκρότημα που τα τραγούδια του εξακολουθούν ακόμα να συναρπάζουν.

Tη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοι μας, No Sequence.

Oι No Sequence είναι ένα εξαμελές Alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 09. Επηρεασμένοι σαφώς από τα μουσικά ακούσματα της δεκαετίας του 80 και από τους πειραματικούς και εναλλακτικούς ήχους του 90, οι Νo Sequence θέλουν να περάσουν μέσα από τα τραγούδια τους έντονα συναισθήματα, προβληματισμούς και δυναμισμό. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (Τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα), Νικο Παπαγιάννη (Κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση.Οι No Sequence έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του 1ου Album τους. Το album έχει τίτλο ‘’Levitation’’ και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge) με χορηγό επικοινωνιας τον RED FM 96,3 .Το ομώνυμο τραγούδι και το Inside Me έχουν ήδη ξεχωρίσει και εξελιχθεί σε ραδιοφωνικά hit, με δυνατό air play και απήχηση στο youtube.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων θα προπωλείται προς 12€. Τα υπόλοιπα θα κοστίζουν 15€.

  • SHARE
  • TWEET