La Yegros

Αθήνα @ Gazarte

La Yegros Αθήνα @ Gazarte
Συγκροτήματα La Yegros
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου 13-33 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, 11876, public.gr, viva.gr
Διοργανωτής

Get Up, Stand Up Fridays
powered by Pepper 96.6
presents

La Yegros
After show party με τους παραγωγούς του Pepper 96.6

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου

Tο νέο αστέρι της digital cumbia στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα τη στιγμή που συμβαίνει!

Πρώτη καλεσμένη της νέας βραδιάς, “Get Up, Stand Up Fridays”, που διοργανώνει το GAZARTE σε συνεργασία με τον Pepper 96.6, με σκοπό την ανάδειξη νέων καλλιτεχνών από το εξωτερικό, αποτελεί το νέο αστέρι της Αργεντινής, La Yegros η οποία θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στη σκηνή του GAZARTE, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Μια μαγική φωνή από το Buenos Aires, που συνδυάζει τους  λατινοαμερικάνικους ρυθμούς της cumbia με τους σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους και μία πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνιδα, την οποία αγάπησε από την πρώτη στιγμή το ελληνικό κοινό με την παγκόσμια επιτυχία της, “Viene De Mi”, να ακούγεται σε όλα τα ενημερωμένα ελληνικά ραδιόφωνα.

Η La Yegros, βέβαια, δεν είναι άγνωστη στη μουσική σκηνή του Buenos Aires, αντιθέτως, αποτελεί μία από τις πιο hot περσόνες με λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο και δυτική νοοτροπία. Είναι η «έπαρση» της Kelis και η αύρα μίας vintage soul βασίλισσας όπως η Angie Stone που κάνουν την νεαρή La Yegros τόσο ιδιαίτερη και μοναδική.

«Θηλυκή, χαρούμενη και τροπική. Σαν μία επανάσταση με την οποία μπορείς να χορέψεις» την χαρακτήρισε το περιοδικό Time Out, ενώ η φήμη της έχει αρχίσει να εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη κάνοντας λόγο για την «Πρώτη Κυρία της Ψηφιακής Cumbia» η οποία έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο ξακουστά φεστιβάλ του κόσμου, όπως το Mawazine στο Μαρόκο, το Sziget στην Ουγγαρία και το Transmusicales στη Γαλλία.

Αμέσως μετά το live ακολουθεί πάρτι στο Cocktail-Restaurant του 1ου ορόφου με τους παραγωγούς του Pepper 96.6.

Get Up, Stand Up Fridays

Κάθε τελευταία Παρασκευή του μήνα, το GAZATRTE σηκώνεται και… ξεσηκώνεται παρέα με τον  Pepper 96.6, και τα πιο φρέσκα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής! Τα καθίσματα φεύγουν (με εξαίρεση τον εξώστη) και η πλατεία παραδίδεται στο πιο ένθερμο κοινό αυτό που θα βρίσκεται «παρών» στο ξεκίνημα των αυριανών πρωταγωνιστών! Χωρίς μουσικές παρωπίδες, με γνώμονα το ταλέντο, την πρωτοτυπία και τη δημιουργικότητα, το «νέο αίμα» της διεθνούς μουσικής σκηνής θα περάσει από το live stage του GAZARTE, όπου για μία φορά το μήνα θα είμαστε όλοι όρθιοι! Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή συνέντευξη του καλλιτέχνη, μπροστά στο κοινό, από τον διευθυντή προγράμματος του Pepper, Γιώργο Μουχταρίδη, live show και after party στον πρώτο όροφο του GAZARTE με τους παραγωγούς του σταθμού να μιξάρουν τις πιο… πιπεράτες μουσικές! Μία βραδιά αφιερωμένη σε νέα ακούσματα και νέους δημιουργούς από κάθε μουσικό χώρο!

Info:
La Yegros | Παρασκευή 31 Οκτωβρίου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: A ζώνη: 30€ | Β ζώνη: 20€ |  Όρθιοι: 13€
Ταμείο: A ζώνη: 33€ | Β ζώνη: 23€  |  Όρθιοι: 16€

Προπώληση εισιτηρίων: Public, Iανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores και τηλεφωνικά στο 11876
Online sales: www.public.gr |  www.viva.gr

Περισσότερες πληροφορίες:
www.gazarte.gr
www.facebook.com/Gazarte
  • SHARE
  • TWEET