Star Industry, Sad Dolls

Αθήνα @ DeathDisco

Star Industry, Sad Dolls Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα Star Industry, Sad Dolls
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
STAR INDUSTRY (gothic rock - BE)
SAD DOLLS (gothic metal - GR)

Οι Star Industry είναι το πιο επιτυχημένο Gothic Rock συγκρότημα που βγήκε ποτέ από το Βέλγιο. Από το 1997 που ξεκίνησαν τη δισκογραφική τους δράση με το Iron Dust Crush (με το “nineties” να γίνεται μια από τις μεγαλύτερες gothic rock επιτυχίες που υπήρξαν ποτέ) μέχρι τις μέρες μας έχουν κτίσει ένα ισχυρό fan base που τους ακολουθεί πιστά σε κάθε – δισκογραφικό ή συναυλιακό – βήμα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι και το πιο παραγωγικό συγκρότημα του πλανήτη αφήνοντας μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάμεσα στις κυκλοφορίες των άλμπουμ τους, αλλά ποιός είπε οτι η αξία βρίσκεται στη ποσότητα? Οι Star Industry βάζουν τη ποιότητα πάνω απ' όλα, βγάζοντας άλμπουμς μόνο όταν υπάρχει πολύ σοβαρός λόγος. Κάτι που αποδυκνείεται περίτρανα από τις μέχρι τώρα δουλειές τους (Iron Dust Crash, New Millenium, Velvet, Last Crusades, Black Angels – White Devils). Στις 31 Οκτωβρίου έχει ορισθεί το νέο ραντεβού τους με τους έλληνες fans τους που αναμένεται να προκαλέσουν τον συνήθη πλέον πανικό που προκαλούν στα gothic rock events του Death Disco!

Πρώτοι θα εμφανιστούν οι Sad Dolls, η εξαιρετική αυτή αθηναϊκή darkwave metal μπάντα που τον Ιούλιο του 2014 κυκλοφόρησε το Grave Party που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και μας εγγυώνται οτι η βραδιά θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο!

Εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα της συναυλίας προς 10€.

Προσοχή: Υπάρχει αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων που περιλαμβάνει και τη συναυλία των Star Industry και τη συναυλία των The Beauty of Gemina που θα εμφανιστούν την επόμενη μέρα. Προπωλούνται απόκλειστικά και μόνο στο Death Disco προς 15€.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
  • SHARE
  • TWEET