A Touch Of Blue

Αθήνα @ Jazz Point

A Touch Of Blue Αθήνα @ Jazz Point
Συγκροτήματα A Touch Of Blue
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Το jazzpoint, ο μικρός πολυχώρος στο κέντρο της Αθήνας, λίγα βήματα από το Σύνταγμα ξεκινά τις μουσικές εμφανίσεις – παρουσιάσεις στις 10 Οκτωβρίου.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με θέση και άποψη επιλέγει και δίνει βήμα στην νέα τζαζ σκηνή και όχι μόνο.

Οι εκδηλώσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00 και 22:30 αντίστοιχα.

Μουσική είσοδος 5€

JAZZPOINT ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΛ,: 2103235911

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Α TOUCH OF BLUE

Η αγάπη για την blues μουσική έφερε κοντά τους Γιώργο, Εβίνα, Μπάμπη και Θανάση και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για την δημιουργία των 'A Touch of Blue'! Η μπάντα παρουσιάζει covers από classic blues κομμάτια και οι Muddy Waters, Albert King, Howlin' Wolf, Freddie King, Luther Allison, BB King και Albert Collins είναι μερικά από τα ονόματα που εμφανίζονται στο σετλιστ της μπάντας!

ΕΒΙΝΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ – ΦΩΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΙΘΑΡΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ – ΜΠΑΣΟ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - TYMΠΑΝΑ

Ανάμεσα στις καλές blues μπάντες που έχουν φανεί τελευταία, ξεχωρίζει εκείνη του Γιώργου, της Εβίνας του Μπάμπη και του Θανάση, δηλαδή οι “A TOUCH OF BLUE”. Η αγάπη για τα μπλουζ τους έφερε κοντά και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο στην ίδρυση αυτού του σχήματος που “μ’ ένα άγγιγμα θλίψης” κατά τον μεταφρασμένο τίτλο προσεγγίζει covers από classic blues κομμάτια. Τους χαρακτηρίζει μια αφαίρεση, μία λιτότητα, μια καθαρότητα διατύπωσης . Αντίθετα με άλλες μπάντες που υιοθετούν έναν – με την καλή έννοια – βρώμικο ήχο, θέλουν να παίζουν τη μουσική τους με ευκρίνια, κρυστάλινη και διαφανή έκφραση μελωδιών, συγχορδιών και φράσεων. Το ίδιο και στα φωνητικά η Εβίνα Μπινιάρη δεν έχει σχέση με φωνές ραγισμένες από άγριες καταστάσεις και πάθη. Βγάζει μια γλυκύτατη τρυφερότητα, ένα τζάζυ στυλ και μια φτασμένη τεχνική δίνοντας στα κομμάτια κάτι πολύ διαφορετικό από την αλανιάρικη μαγκιά των περισσοτέρων blues bands.

Παίζουν Muddy Waters, Albert King, Howlin' Wolf, Freddie King, Luther Allison, BB King και Albert Collins και πολλά άλλα κορυφαία ονόματα που εμφανίζονται στο σετλιστ της μπάντας!

ΕΒΙΝΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ – ΦΩΝΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΙΘΑΡΑ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ – ΜΠΑΣΟ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - TYMΠΑΝΑ
 
στο J A Z Z P O I N T ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 ΑΘΗΝΑ/ΣΥΝΤΑΓΜΑ τηλ.: 2103235911
έναρξη μετά τις 22:00
  • SHARE
  • TWEET