Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators

Αθήνα @ Floral

Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators Αθήνα @ Floral
Συγκροτήματα Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Floral
Διεύθυνση Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31/10: DIMITRIS TASENAS & THE SOUL VIBRATORS

H μπάντα επιστρέφει στην φιλόξενη και εκρηκτική σκηνή του Floral, στην πρώτη της ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα μετά το καλοκαίρι. Όπως κάθε τέτοια στιγμή, το βράδυ εκείνο θα είναι γιορτή. Στη συναυλία λοιπόν θα παρουσιαστεί και ζωντανά η καινούρια ηχογράφηση "The Vibes are On ", που συνοψίζει την πορεία ενός χρόνου, αλλά και καινούρια κομμάτια επιλεγμένα για το κοινό του live!

Μαγεμένοι από τον ήχο των 60’s, ο Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν το Μάιο του 2013 στην Αθήνα τους Soul Vibrators. Aπό το rock n roll,  60's ballands σε Psych Rock και Garage, prom night καταστάσεις και juke box ατμόσφαιρα σε ένα παίξιμο που ξεχειλίζει ενέργεια και προκαλεί για χορό.

Έχουν ήδη εμφανισθεί στο 2ο Aγρομουσικό Φεστιβάλ στη Λακωνία και στην Aegeanale 2013 στις Κυκλάδες, στο Φεστιβάλ Ασέληνον στην Άμφισσα και στο κλείσιμο της 4ης Biennale Αθήνας “AGORA” καθώς και σε πολλές μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Στα τέλη του 2013 εξέδωσαν μια εορταστική ηχογράφηση με 3 τραγούδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων, με τίτλο " Vibrators for Christmas - The Holy Release ", η οποία παρουσιάστηκε ζωντανά στο Floral.  Εδώ, επιστρέφουν για την παρουσίαση μιας ακόμα έκδοσης, μια συρραφή δυο ηχογραφήσεων μέσα στον τελευταίο χρόνο. Αποτελείται από 4 τραγούδια που ήδη διαγράφουν μια πορεία μέσα στο ζωντανό τους πρόγραμμα.

Δημήτρης Τάσαινας // φωνή
Αλέξανδρος Καραδήμος // ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Γρηγοριάδης // τύμπανα
Παύλος Μαραγκός // ηλεκτρικό μπάσο
Χρήστος Σπηλιόπουλος // τρομπόνι
Στέφανος Μπάμπης // Ήχος

https://www.facebook.com/TheSoulVbrtrs
https://soundcloud.com/thesoulvibrators
https://www.youtube.com/user/thesoulvibrators

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ
  • SHARE
  • TWEET