Lemonade On Stage

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

Lemonade On Stage Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα Lemonade On Stage
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

LEMONADE ON STAGE
Κυριακή 26/10/2014

Silver Dollar Bar & Stage
Εθνικής Αμύνης 19

https://www.facebook.com/SilverDollarMusicBar

LEMONADE ON STAGE live στο Silver Dollar

Το Silver Dollar υποδέχεται στο stage του τους LEMONADE ON STAGE την Κυριακή 26/10/2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με τη μοναδική τους ικανότητά να ξεσηκώνουν το κοινό με το ρεπερτόριό τους, που έχει ως βασικό άξονα τα blues και συναντά το swing, το rock n roll και τα rhythm n blues, αποτελούν μια μουσική πρόταση προσιτή, διασκεδαστική και πολύμορφη, με επιρροές από τις αφηγήσεις της Νέας Ορλεάνης και τον ηλεκτρικό ήχο του Σικάγο ως τους διεισδυτικούς ρυθμούς της soul.
Bio
Οι LEMONADE ON STAGE δημιουργήθηκαν το 2007 στη Θεσσαλονίκη. Το 2010 ηχογραφούν ζωντανά το album “Down the basement”, που περιέχει διασκευές blues κομματιών. Το 2011 ηχογραφούν το πρώτο τους studio album με τον τίτλο "Freedom". Δυόμιση χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, οι Lemonade on Stage επιστρέφουν με την παραγωγή της νέας τους δουλειάς, με τίτλο "Squeeze It!". Ήδη στο YouTube έχει ανέβει και το πρώτο βίντεο κλιπ του κομματιού "Through the Sky".
Philip Mouzas: vocals, guitar
Dimitris Rombos: drums
Sotiris Patsalias: bass, vocals
Nick Kaiafas: sax

  • SHARE
  • TWEET