The Misty Blue Boys, Birthday Kicks, Sounds Like Barley

Αθήνα @ AN Club

The Misty Blue Boys, Birthday Kicks, Sounds Like Barley Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα The Misty Blue Boys, Birthday Kicks, Sounds Like Barley
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 OΚΤΩΒΡΙΟΥ @ ΑΝ CLUB!
 
Το εκρηκτικό τρίο των The Misty Blue Boys ανεβαίνει στη σκηνή του ιστορικού Αn Club για μια μοναδική φθινοπωρινή εμφάνιση, καλώντας μαζί του δυο φρέσκιες εγχώριες μπάντες, τους Birthday Kicks και τους Sounds Like Barley.

Μια βραδιά που θα ξεκινήσει με καλοδουλεμένους americana-desert ήχους, θα περάσει σε psycho stone’n’roll καταστάσεις και θα καταλήξει σε ένα ξέφρενο blues to swing to psycho to punk rockabilly πάρτι με δυνατούς ρυθμούς και μπόλικη ενέργεια.

As The Misty Blue Boys say it’s…………….Music For Every Occasion!

Οι The Misty Blue Boys συνεχίζουν την ιστορία των Speedballs που υπήρχαν από το 2000. Αλλάζοντας το όνομά τους το 2009, πειραματίστηκαν επάνω στον ήχο τους και άλλαξαν αρκετές φορές τη σύνθεσή τους (με βασικό πυρήνα τους Nick Ketz και Ace Moreno) μέχρι να δημιουργήσουν το δικό τους χαρακτηριστικό psychobilly με την προσθήκη των Di FI στα τύμπανα και τον Jim Spliff στον ήχο (Last Drive, Deus x Machina, Nightstalker κ.α). Έχουν κυκλοφορήσει ένα demo single με δυο κομμάτια (Big trouble in town, 4th & Perry) που έχουν τύχει πολύ καλής υποδοχής ακόμα και από ραδιοφωνικούς σταθμούς του εξωτερικού, ενώ αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται για μια μικρή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και για την κυκλοφορία του πρώτου τους δίσκου μέσα στο 2014-15.

Οι Birthday Kicks είναι ένα stone’n’roll τρίο από τη Λάρισα. Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 αλλά απέκτησαν μετά από πολύ πειραματισμό την παρούσα τους σύνθεση (dr.Crash, dr.Dust, dr.Shock) την άνοιξη του 2013. Το καλοκαίρι του 2014 ηχογράφησαν το πρώτο τους concept single με δυο κομμάτια (Dressed in Black Priest, Personal Jesus) το οποίο κυκλοφορεί μόνο σε βινύλιο στις 15 Οκτωβρίου, ενώ το Νοέμβριο ξεκινούν τις ηχογραφήσεις του πρώτου τους album που θα κυκλοφορήσει το 2015. Έχουν κάνει δεκάδες συναυλίες στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα μαζί με μπάντες όπως οι Savage Republic, Wooden Shjips, New Model Army, Die Die Die!, BLML κ.α., δημιουργώντας ένα σταθερό και αφοσιωμένο κοινό. Αυτή είναι η πρώτη τους εμφάνιση στην Αθήνα και θα έχει χαρακτήρα release gig!

Oι Sounds Like Barley είναι μια μυστηριώδης μπάντα από την Αθήνα που με τη μουσική της δημιουργεί κινηματογραφικές εικόνες αμερικάνικου νότου και ερήμου. Έχουν κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2014, μόνο σε βινύλιο, ένα 10ιντσο EP με τέσσερα κομμάτια (The Road, A Waltz For the End of the Day, Mr.Jack, Winter) σε παραγωγή του Θάνου Αμοργινού (Last Drive, Earthbound κ.α), το οποίο έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και έχουν παίξει μαζί με τους Illegal Operation και τους Penny Dreadful όπως και σε διάφορα φεστιβάλ το καλοκαίρι του 2014. Η εμφάνισή τους στο ΑN θα λειτουργήσει ως παρουσίαση της πρόσφατης δισκογραφικής τους δουλειάς.
  • SHARE
  • TWEET