Beggar's Blues Diary, HalfNote, Hrach Altunyan Band

Αθήνα @ Koo-Koo

Beggar's Blues Diary, HalfNote, Hrach Altunyan Band Αθήνα @ Koo-Koo
Συγκροτήματα Beggar's Blues Diary, HalfNote, Hrach Altunyan Band
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Koo-Koo
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο 210-3450930
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου το Kookoo Live Music Bar υποδέχεται τους BEGGAR’S BLUES DIARY. Το γνώριμο πλέον rock power trio από την Αθήνα το οποιο τα τελευταία χρόνια έχει οργώσει κυριολεκτικά την χώρα από Βορρά έως Νότο, έρχεται με καταιγιστική rock διάθεση σε ένα και μοναδικό αθηναϊκό live.

Μαζί τους οι HalfNote και η Hrach Altunyan Band.

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014
Kookoo Live Music Bar, Ιακχου 17 Αθήνα,
Phone +30 21 0345 0930
Email info@kookoo.gr
Website http://www.kookoo.gr

Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 7ευρώ

Οι BEGGAR’S BLUES DIARY είναι ένα rock συγκρότημα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε το 2009.

Τον Νοέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο “Back to Basics…” από την Modal Records. Σε σύντομο χρονικό διάστημα τα τραγούδια “Dove” και “The River” ξεχώρισαν, ενώ συμπεριλήφθηκαν στα playlists μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών πανελλαδικά όπως Red Fm και 1055 Rock.

Έναμιση χρόνο μετά οι BEGGAR’S BLUES DIARY κυκλοφορούν το δεύτερό τους album με τίτλο “The Truth” από την δισκογραφική Records On Top, από το οποίο ξεχωρίζουν τα singles: “Not My War”, “Truth” και “Over Me” σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τον Μάρτιο του 2014, ένα χρόνο ακριβώς μετά, κυκλοφορεί το τρίτο κατά σειρά album του συγκροτήματος με τίτλο “Desperate Rock ‘N’ Roll” και πάλι από την Records On Top, το οποίο ηχογραφείται στα Sierra Studios υπο την παραγωγή του Αλέξανδρου Χρυσίδη.

Το συγκρότημα για το διάστημα 2012-2013 έχει πραγματοποιήσει πάνω από 150 live εμφανίσεις περιοδεύοντας ασταμάτητα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ έχει μοιραστεί το stage με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής όπως ο Eric Burdon, οι THIN LIZZY και οι Godfathers.

Δισκογραφία:
• Back to Basics… (Modal Records, 2011)
• The Truth (Records On Top, 2013)
• Desperate Rock ‘n’ Roll (Records On Top, 2014)

www.beggarsbluesdiary.gr
www.facebook.com/beggarsbluesdiary

Οι HalfNote είναι ένα alternative / groove rock τρίο που δημιουργήθηκε το 2011. Έχοντας λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ αλλά και σε διάφορες μουσικές σκηνές της χώρας, οι HalfNote είναι από τα πλέον ενεργά συγκροτήματα της Ελλάδας. Έχουν εμφανιστεί στο 35ο River Party,στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα ενώ επίσης απέσπασαν και το Α' βραβείο στον πανελλήνιο μουσικό διαγωνισμό Nakas Band Festival 2014. Το δισκογραφικό ντεμπούτο της μπάντας έγινε το 2012 με το EP "Lies" ,ακολούθησε το LP "Motivated" 2013 ενώ το 2014 κυκλοφόρισε το debut album "Personal Identity". Το 2015 αναμένεται η κυκλοφορία του 2ου album.

Lineup:
Gavrilis P.
Koutsoudakis G.
Mitropapas D.

www.halfnoteband.com
facebook.com/halfnoteband

Οι Hrach Altunyan Band είναι μία blues-rock μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2013 .Η μπάντα αποτελείται από τους Hrach Altunyan (κιθάρα-φωνή), Γιάννη Παναγόπουλο (μπάσο), Γιώργο Ζαρκαδούλα (τύμπανα) και Νίκο Καπετάνογλου (κιθάρα).
Τον Μαϊο του 2014 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Long Way Home” από το ομώνυμο album, ενώ νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει τα ''I'm gonna leave you'', ''Just a man'', ''Song of a broken heart''. Οι ηχογραφήσεις του album έγιναν στο TimelessRecordingStudio.
Ο πρώτος προσωπικός δίσκος του Hrach Altunyan αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014

  • SHARE
  • TWEET