Μπάμπης Παπαδόπουλος

Θεσσαλονίκη @ Κουκουβάγια

Συγκροτήματα Μπάμπης Παπαδόπουλος
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Κουκουβάγια
Διεύθυνση Κλεισούρας 8
Τηλέφωνο 23130-10892
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Μπάμπης Παπαδόπουλος
Electric Solo

Πέμπτη 16, 23 και 30  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – LIVE στο Bar «Κουκουβάγια»

Το 2014 είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά για τον Μπάμπη Παπαδόπουλο. Στην αρχή του έτους απολαύσαμε τη μουσική του για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Το Μικρό Ψάρι», ενώ  προς το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσει και νέο προσωπικό  άλμπουμ.

Ενδιάμεσα, κι ενώ η προετοιμασία για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ φτάνει στην τελική της ευθεία, ο Μπάμπης πραγματοποιεί σόλο live εμφανίσεις για όλες  τις Πέμπτες του Οκτώβρη στο Bar «Κουκουβάγια».

Στις συναυλίες του αυτές με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και πειραγμένα γνωστά τραγούδια με βασικό όργανο την κιθάρα, ηλεκτρική και ακουστική, που άλλοτε κρατάει τον πρώτο ρόλο κι άλλοτε αφήνει χώρο σε κάθε είδους ήχο που προκύπτει από την ίδια, με την συνύπαρξη loops και fx. Ένα ταξίδι ανοιχτής διάθεσης, γεμάτο μελαγχολία ή θυμό, ένα ταξίδι μελωδικό, γεμάτο εικόνες και χρώματα.

Σε διαφορετικό – συλλογικότερο – πνεύμα  θα κινείται το νέο άλμπουμ του Μπάμπη Παπαδόπουλου που θα έχει τον τίτλο Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μες στη χαρά είν’ ο πόνος και θα κυκλοφορήσει από την Puzzlemusik προς το τέλος του Νοέμβρη.  Θα περιέχει 11 οργανικά θέματα, συνθέσεις του ίδιου του Μπάμπη.  Μερικά από αυτά έχουν ήδη παρουσιαστεί στις πρόσφατες συναυλίες του με το Ακούστικ Σετ, οι μουσικοί του οποίου συμμετείχαν και στην ηχογράφηση του άλμπουμ.

Το Μέσα στον πόνο είν’ η χαρά, μες στη χαρά είν’ ο πόνος έρχεται 4 χρόνια μετά το εμβληματικό Απ’τη Σπηλιά του Δράκου (άλμπουμ αναφοράς πλέον για την ελληνική δισκογραφία), το οποίο παρουσιάστηκε συστηματικά σε συναυλίες ανά την Ελλάδα και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία και μεγάλο ενδιαφέρον τη νέα δουλειά του Μπάμπη Παπαδόπουλου.

Σύντομα θα υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση και ένα πρώτο απόσπασμα διαθέσιμο για streaming.

Μπάμπης Παπαδόπουλος
Electric Solo

Πέμπτη 16, 23 και 30  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – LIVE στο Bar «Κουκουβάγια»
Ώρα έναρξης: 22.00

Bar Κουκουβάγια: Κλεισούρας 8, Θεσσαλονίκη
τηλ.23130-10892 bar Κουκουβάγια web
  • SHARE
  • TWEET