The Lost Boys, Welcome Home

Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar

The Lost Boys, Welcome Home Θεσσαλονίκη @ Silver Dollar
Συγκροτήματα The Lost Boys, Welcome Home
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Silver Dollar
Διεύθυνση Εθνικής Αμύνης 19
Τηλέφωνο 2310-283613
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:45
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

THE LOST BOYS/ WELCOME HOME live στο Silver Dollar

ΟΙ THE LOST BOYS στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους άλμπουμ "I Wonder" και μαζί τους οι WELCOME HOME ζωντανά στο Silver Dollar την Πέμπτη 2/10/2014 στις 21:45. Οι πόρτες ανοίγουν για το κοινό στις 20:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Silver Dollar θα φιλοξενήσει τους THE LOST BOYS σε έναν ακόμα μουσικό τους σταθμό. Τα πολλά νέα τους τραγούδια, μαζί με πολύ επιλεκτικές διασκευές, είναι τα εφόδια τους για ένα ακόμα μουσικό ταξίδι. Πάντα μέσα στα rhythm ’n’ blues μονοπάτια, αλλά και με πολλές rock πινελιές, είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα φανταστικό show. Μαζί τους οι WELCOME HOME σε μια guest εμφάνιση θα αναλάβουν να ζεστάνουν το κοινό μέσα από blues/ rock ήχους.

THE LOST BOYS
Ο δρόμος του Rock 'n' Roll, αλλά και του Blues, δεν είναι καμιά λεωφόρος αλλά ούτε καν δρόμος. Είναι ένα κακοτράχαλο μονοπάτι, με πολύ κόσμο να στριμώχνεται πάνω του. Το μόνο που μπορεί να σου προσφέρει είναι μοναδικές εμπειρίες αλλά και γνώση.... ένα πραγματικό ταξίδι. Ταξίδι, σημαίνει τα άξια είδα, γνώρισα αυτά που έχουν αξία και μόνο αυτά που πραγματικά αξίζουν επιβιώνουν, ακόμα και αν χρειαστούν να αναγεννηθούν από τις στάχτες τους, όπως ο φοίνικας. Κάτι τέτοιο θυμίζει και η ιστορία των THE LOST BOYS. Σε αντίθεση με το όνομά τους δεν είναι καθόλου χαμένοι και δεν λένε να εγκαταλείψουν το μονοπάτι του blues. Η μπάντα δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή - κιθαρίστα της μπάντας Χρήστο Τσιφ. Το όνομα του συγκροτήματος βγήκε από την αγαπημένη του ταινία (The Lost Boys 1987). Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και φυσικά έχουν πάρει πολλά και από το πνεύμα της. Όπως και στην πόλη αυτή, ο συνδυασμός διαφορετικών πολιτισμών την κράτησε για αιώνες ζωντανή, έτσι και οι THE LOST BOYS συνδυάζουν πολλά είδη μουσικής. Η ισχυρή επιρροή από τους rock και blues καλλιτέχνες είναι εμφανής μέσα σε αυτή συνδέοντας country και ψυχεδελικούς ρυθμούς έρχεται να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον μείγμα στη μελωδία των τραγουδιών τους.

Xristos Tsif - Vocals & Guitar (Electric & Acoustic Guitar ,Slide Guitar, Banjo guitar),
Doctor Johnny - Harmonica (Green Bullet),
Dimos Dimitriadis - Drums & cajon,
Antonis - Bass (Electric & Acoustic)

WELCOME HOME
Οι WELCOME HOME είναι μια τρίο επιτομή ‘70s rock’n’roll μπάντα με blues/rock ήχο και άγρια γκρουβάτη διάθεση. Η μπάντα είναι εγκατεστημένη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου οι χειμώνες μας είναι ψυχροί τα καλοκαίρια μας καίνε μέχρι που μας λιώνουν ενώ τα πάντα κυλάνε τόσο απαλά .. σε αυτούς τους ρυθμούς λοιπόν κινούμαστε και εμείς!
Φράγκος κιθάρα, φωνητικά
Στέργιος ‘’Wolf’’ Σώφλος μπάσο
Κώστας ‘’Boomer’’ Ζαχαρίνοφ τύμπανα

  • SHARE
  • TWEET