Γιώργος Οικονόμου

Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Γιώργος Οικονόμου Θεσσαλονίκη @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Συγκροτήματα Γιώργος Οικονόμου
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Διεύθυνση Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο 2310-510081
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

γιωργος οικονομου LIVE
ΠΕΜΠΤΗ 2.10.14 | ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ 5€ | ΕΝΑΡΞΗ 21.30 | 6949 950 530

Ο γιωργος οικονομου επιστρέφει στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου. Ο τραγουδοποιός θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία (Φιγούρα στο δρόμο, Μες στη σιωπή μου, Είμαι η σκιά μου) και επιλεγμένες διασκευές. Με πειραματική και δυναμική διάθεση στις ενορχηστρώσεις, ταξιδεύει το κοινό του στα μονοπάτια της μουσικής και μοιράζεται την αγάπη του για αυτήν, για τη ζωή και για τους ανθρώπους. Μαζί του επί σκηνής οι: Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο), Κώστας Ευαγγέλου (ηλ. κιθάρα), Κωνσταντίνος Γκιβίσης (πλήκτρα).

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Οικονόμου

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης, αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, σπούδασε στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρή ηλικία. Παράλληλα με την Αρχιτεκτονική ασχολείται με τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το 1997 έως σήμερα. Από το Σεπτέμβριο του 2012 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 (www.rockradio.gr).
Έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και στις πειραματικές εμφανίσεις του (experimental project), με τις οποίες έρχεται σε πιο άμεση επαφή με το κοινό και αποτελούν ένα είδος μουσικού πειραματισμού. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες – ντοκιμαντέρ). Το Φεβρουάριο του 2013 παρουσιάζει τη μουσική του παράσταση για θέατρο με τίτλο «Ο χρόνος τελειώνει» στο Βαφοπούλειο (8 παραστάσεις).

Προσωπικό site: www.giorgosoikonomou.gr
Facebook: www.facebook.com/giorgosoikonomou.fans
Myspace: www.myspace.com/giorgosoikonomou
Youtube: www.youtube.com/giorgosoikonomou
Twitter: http://twitter.com/giorgosoik
Reverbnation: http://www.reverbnation.com/giorgosoikonomou
JumpingFish: http://www.jumpingfish.gr/Giorgos_Oikonomou
Soundcloud: http://soundcloud.com/giorgosoikonomou

  • SHARE
  • TWEET