Βασίλης Πάντσιος

Αθήνα @ Architecture

Βασίλης Πάντσιος Αθήνα @ Architecture
Συγκροτήματα Βασίλης Πάντσιος
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Architecture
Διεύθυνση Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλέφωνο 210-7472472
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ
«Το Ροκ Εντός  Μου»
 
Σάββατο 18 Οκτωβρίου | ARCHITECTURE Rock Cafe – Live Stage
Ελεύθερη είσοδος  - Ωρα έναρξης: 22.30

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Πάντσιος παρουσιάζει ζωντανά το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, με τίτλο «Το Ροκ Εντός Μου», αλλά και μια ολοκληρωμένη live πρόταση. Mια δυνατή μουσική παράσταση, από έναν νέο δημιουργό, με κομμάτια από το ντεμπούτο του, που σε σύντομο διάστημα από την κυκλοφορία του άρχισε ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ραδιόφωνο σε όλη την Ελλάδα, συγκεντρώνοντας παράλληλα περισσότερα από 2.000.000 YouTube views.

Τραγούδια για το πλατύ κοινό, που κινούνται σε μελωδικές αλλά και δυναμικές φόρμες, περιγράφουν συναισθήματα και καταστάσεις που έχει βιώσει ο καλλιτέχνης και αποτυπώνουν το ροκ μέσα από τη δική του ματιά. Όχι μόνο ως είδος μουσικής αλλά και ως στάση ζωής.

Το 3ωρο και πλέον πρόγραμμα περιλαμβάνει και γνωστά αγαπημένα κομμάτια που ο συνθέτης «πειράζει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, διασκευές που κι αυτές διανύουν παράλληλα τη δική τους πετυχημένη πορεία, σε μπαράκια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και στο διαδίκτυο.

Ξεχωριστό κομμάτι της συναυλίας αποτελεί η 1 ώρα με τα δυνατά ντουέτα, που ερμηνεύει ο Βασίλης Πάντσιος μαζί με την Αλκμήνη Χατζηνάσιου, μια νέα ταλαντούχα τραγουδίστρια, με εξαιρετική φωνή και υπέροχη σκηνική παρουσία.

Το project πλαισιώνεται από μια σφιχτοδεμένη ροκ μπάντα, ένα σύνολο από έμπειρους μουσικούς, ο καθένας με τη δική του δισκογραφία και με πολύχρονες συνεργασίες με γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Ένα ιδιαίτερα ‘’ανεβαστικό’’ πρόγραμμα, μια ολοκληρωμένη μουσική πρόταση που έχει πρόθεση να μας ξεσηκώσει, και να δώσει μια καινούρια άποψη κι αισθητική στο ελληνικό ροκ.

Βασίλης Πάντσιος – Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Αλκμήνη Χατζηνάσιου – Τραγούδι
Γιώργος Τσολάκος – Πιάνο
Chris Mike – Ηλεκτρική κιθάρα
Λεωνίδας Φιλίντας – Μπάσο
Αντώνης Φίλης - Τύμπανα

Video Links:
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ: https://www.youtube.com/watch?v=48AgjCuVhcI
ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΟΥ ΠΛΑΝΟΔΙΟ: https://www.youtube.com/watch?v=2hmjK9qTIUY
ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ: https://www.youtube.com/watch?v=xW3p2oiq-8c

ARCHITECTURE Rock Cafe - Live Stage
ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ 23, Ζωγράφου -  τηλ. 210 7472472
https://www.facebook.com/Architecturelivestage?fref=ts
  • SHARE
  • TWEET