Gadjo Dilo

Πειραιάς @ PassPort Κεραμεικός

Συγκροτήματα Gadjo Dilo
Ημερομηνία
Πόλη Πειραιάς
Χώρος PassPort Κεραμεικός
Διεύθυνση Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
Τηλέφωνο 210-4296401
Τιμή εισιτηρίου 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, viva.gr
Διοργανωτής -

Σάββατο, 11 & 18/10
Gadjo Dilo

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Τιμή εισιτηρίου:
12 eur (στο bar, με μπύρα ή κρασί) – 20 eur (σε τραπέζι, με ποτό)

Greek Flavored Gypsy Jazz!

Χαρακτηρίστηκαν ως το συγκρότημα της χρονιάς που μας πέρασε...

Έχουν καταφέρει να συνδέσουν μουσικά τις πενιές του μπουζουκιού του Τσιτσάνη και του Χιώτη και εκείνες της gypsy swing κιθάρας του Django Reinhardt, δημιουργώντας την δική τους εκδοχή της Manouche. Την Manouche De Grec...

Με τις γεμάτες ενέργεια και ζωντάνια εμφανίσεις τους, έχουν ξαναθυμήσει στον κόσμο να χορεύει και να... σφυρίζει στους ρυθμούς τους...

Οι γνώριμοι, πλέον, στο κοινό, Gadjo Dilo, φόρτωσαν το καραβάνι τους με κιθάρες, βιολιά, τραγούδια και πάνω από όλα κέφι και έρχονται στο Passport για δύο συναυλίες έκπληξη!!

Οι … “τρελοί μπαλαμοί” (Gadjo Dilo) αποτελούν ένα σύνολο από άριστους οργανοπαίχτες, τραγουδίστρια με ταμπεραμέντο, όλοι τους με αίσθηση swing και μεσογειακό άρωμα, που έχει άμεση σχέση με την επιλογή του ρεπερτορίου τους. "Στόχος μας πάντα ήταν και είναι να δίνουμε πολύ καλές παραστάσεις, μιας και η μπάντα αγαπάει το παίξιμο και τον αυτοσχεδιασμό. Αυτό είναι που ικανοποιεί εμάς σαν μουσικούς, αυτό καμαρώνουμε και ανταποδίδουμε στους φίλους του συγκροτήματος. Όταν παίζουμε ξεχνάμε τα βάσανα της ζωής και δινόμαστε ολόψυχα στη μουσική που αγαπάμε, και ελπίζουμε να μπορούμε να επικοινωνούμε αυτό το συναίσθημα στους ακροατές μας", λένε χαρακτηριστικά.

Έχοντας μέχρι σήμερα στις αποσκευές τους την περσινή τους περιοδεία στα Βαλκάνια, στα πλαίσια της συμμετοχής τους σε δύο (2) από τα μεγαλύτερα Φεστιβάλ Τζαζ (Bansko International Jazz Festival 2013 και Nisville International Jazz Festival), την φετινή τους περιοδεία στην Ελλάδα με την εμφάνισή τους σε μεγάλα και μικρά Φεστιβάλ, αλλά και τη συμμετοχή τους στο Ηρώδειο μαζί με την Μαίρη Λίντα, έρχονται για 2 παραστάσεις στο Passport, στις 11 και 18 Οκτωβρίου.

Εμείς, πάντως θα είμαστε εκεί!

Links:
https://www.facebook.com/GadjoAthens
http://www.youtube.com/watch?v=nmpgBxlgW2A
http://www.youtube.com/watch?v=XIGx2X5BFhs
http://www.youtube.com/watch?v=u8EarNcu4OE
http://www.in-art.gr/details.aspx?t=2&id=84&pn=0

  • SHARE
  • TWEET