Vibravoid, Cosmic Plunge, Spiralmaze

Ηράκλειο Κρήτης @ Herlin

Vibravoid, Cosmic Plunge, Spiralmaze Ηράκλειο Κρήτης @ Herlin
Συγκροτήματα Vibravoid, Cosmic Plunge, Spiralmaze
Ημερομηνία
Πόλη Ηράκλειο Κρήτης
Χώρος Herlin
Διεύθυνση Αρχ. Μακαρίου 17
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Βόμβος

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βόμβος παρουσιάζει
VIBRAVOID @ HERLIN

Το φθινόπωρο του ’14 θα είναι ιδιαίτερο καθως ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βόμβος προσκαλει για πρώτη φορά στην πόλη του Ηρακλείου τους Γερμανούς phsych rockers VIBRAVOID, καθώς και εκπροσώπους της τοπικής σκηνής. Το εγχείρημα θα λάβει χώρα στον νέο εναλλακτικό πολυχώρο @Herlin

Λίγα λόγια για το χώρο
Το Herlin Project Space είναι η φανταστική προσγείωση στην πραγματικότητα του σήμερα με πτήσεις οπτικοακουστικού πολιτισμού για ανήσυχους επιβάτες, με όνομα τον συνδυασμό των λέξεων Heraklion και Berlin δύο πόλεων που δηλώνουν την πολυπολιτισμικότητα των δράσεων και την διαφορετικότητα των ανθρώπων που θα φιλοξενεί.

Λίγα λόγια για τις μπάντες

VIBRAVOID Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, τρεις νέοι μουσικοί από το Düsseldorf αποφάσισαν ότι το ψυχεδελικό ροκ δεν πρέπει να ι πεθάνει - ό,τι ακολούθησε ήταν μια ανελέητη επίθεση για τα τύμπανα και τα νεύρα, αλλά και η γέννηση των Vibravoid. Επηρεασμένοι από την ψυχεδελική και garage rock αναβίωση της δεκαετίας του 1980 και τις ταινίες από τα τέλη της δεκαετίας του 1960, η μπάντα βρήκε γρήγορα το δικό της ήχο, ο οποίος μέχρι σήμερα είναι γενικά μακριά από τις βραχύβιες μόδες στη μουσική και καθιέρωσε τη μπάντα ως μια Ευρωπαϊκή ναυαρχίδα του είδους .

Οι COSMIC PLUNGE σχηματίστηκαν το Μάιο του 2010 στο Ηράκλειο .Αφού μοιράζονταν ένα κοινό όραμα για το πως θα ακούγεται η μπάντα αμέσως άρχισαν να εργάζονται πάνω σε δικό τους υλικό, εμπνευσμένο από τις τελευταίες (3) τρεις δεκαετίες της ροκ, με κυριως Doom / Stoner και παρόμοιες επιρροές .Τον Νοέμβριο του 2014 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους album με τίτλο” Wanderers on the Face of the Earth”

Οι SPIRALMAZE, δημιουργήθηκαν στα Χανιά τον Ιανουάριο του 2012. Ο συνθέσεις της μπάντας, είναι ένα μείγμα από space / progressive / psychedelic rock, dub, ambient και sampling.
Στις 13 Φεβρουαρίου 2014, οι Spiralmaze κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album, με τίτλο “Back To The Center”.

Ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βόμβος σας καλεί να στηρίξετε το νέο του εγχείρημα και τα καλύτερα έρχονται…… V

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014
@ Herlin Project Space αρχ. Μακαρίου 17
Ώρα έναρξης 20.30
Είσοδος 5 €
After @ Rolling Stone Bar Αγιοστεφανιτών 19

  • SHARE
  • TWEET