Μάνος Αλιγιζάκης

Αθήνα @ After Dark

Μάνος Αλιγιζάκης Αθήνα @ After Dark
Συγκροτήματα Μάνος Αλιγιζάκης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος After Dark
Διεύθυνση Διδότου 31 και Ιπποκράτους
Τηλέφωνο 210-3606460
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 23:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Την Παρασκευή 10 Οκτώβρη ο Μάνος Αλιγιζάκης εμφανίζεται στην σκηνή του After Dark. Θα παίξει παλαιότερο υλικό από τον δίσκο των Salonumuz Klimalidir μέλος των οποίων ήταν και είναι, αλλά και καινούργια δικά του κομμάτια. Τον υποστηρίζει μια καινούργια μπάντα,ένα ταλαντούχο trio μουσικών o Χρήστος Βασιλείου (μπάσο), ο Πέτρος Ποντίκης (ηλεκτρική), και ο Κρίτων Μπελλώνιας (ντραμς), ενώ ο ίδιος όπως πάντα θα είναι στο electric piano, organ, κλαρίνο και ακορντεόν.

H μουσική του είναι σε ελληνικό στίχο - σύγχρονο ηλεκτρικό ήχο , και σε επαφή με παραδοσιακούς και λαικούς δρόμους. Ακροατής ο ίδιος του πλάγιου ηλεκτρικού ήχου του Παπαζογλου της Βιτάλη, του Μάλαμα και του Θανάση Παπακωσταντίνου, μεγαλωμένος όμως μέσα στο indie και στο progressive των 90s, πιο πολύ ελληνικός παρά δυτικός, φτιάχνει τραγούδια και ενορχηστρώνει άλλοτε κρύβοντας και άλλοτε φανερώνοντας τις επιρροές του.

Θα ακουστούν επίσης κάποιες λίγες επιλεγμένες διασκευές σε αγαπημένα του απωθημένα από Ελλαδα, Τουρκία, και Δύση. Δωρικός, δυνατός στον ήχο, λίγο λυρικός ενίοτε, θα δώσει ένα Live σε ένα πολύ αγαπημένο του stage λίγο πριν την ηχογράφηση του καινούργιου του EP.

Είσοδος ελεύθερη
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου
Ιπποκράτους και Διδότου 31
After Dark
210 3606460
Ώρα έναρξης: 23:30 ηχολήπτη θέλοντος

Ορίστε και ένα τραγούδι του.
https://www.youtube.com/watch?v=mSarD0rEwCA

  • SHARE
  • TWEET