Nightstalker, SixForNine, Madleaf

Καλαμάτα @ Σπονδές

Nightstalker, SixForNine, Madleaf Καλαμάτα @ Σπονδές
Συγκροτήματα Nightstalker, SixForNine, Madleaf
Ημερομηνία
Πόλη Καλαμάτα
Χώρος Σπονδές
Διεύθυνση Υπαπαντής 18
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Open Mind Productions

Nightstalker Live In Kalamata 2014

Οι Nightstalker , η μπάντα που ξεσήκωσε "πιστούς" και μη πριν από ένα περίπου χρόνο στην πόλη της Καλαμάτας, επιστρέφει με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις αυτή τη φορά, παίζοντας υλικό από όλες τις δουλείες τους. Ενώ μαζί τους οι αυτή τη φορά θα εμφανιστούν οι SiXforNinE . Η μπάντα που έχει προκαλέσει αίσθηση, μια ανάσα πριν την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, στην δεύτερη μόλις ζωντανή εμφάνισή τους επι σκηνής, η τετράδα με frontman τον γνωστό σε όλους drummer των Septic Flesh, foti Benardo θα παρουσιάσει υλικό από την επερχόμενη κυκλοφορία της.
Και τέλος το πακέτο κλείνει με τους Madleaf. Τη μπάντα που 9 χρόνια τώρα ξέρει πώς να κερδίζει τις εντυπώσεις σε κάθε εμφάνιση της.
18 Ιανουαρίου λοιπόν ραντεβού στις Σπονδές Live Stage (Υπαπαντής 18, Καλαμάτα).

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και το εισιτήριο είναι 10 ευρώ.

Μadleaf δημιουργήθηκαν το 2004 και το 2008 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album "Sinners" από την αμερικάνικη Poison Tree Records (Fu Manchu κλπ). Ακολούθησαν αρκετά live κυρίως στην Αθήνα μερικά εκ των οποίων με μπάντες όπως Αtomic Bitchwax, Spice κλπ για τα οποία απέσπασαν θετικότατες κριτικές. Η μπάντα έμεινε ανενεργή για αρκετό διάστημα λόγω διαδοχικών αλλαγών των μελών της αλλά πλέον με σταθερή σύνθεση μπαίνουν στα Devasoundz Studios με παραγωγο τον Fotis Benardo για την ηχογραφηση του δεύτερου album τους.

Οι SiXforNinE είναι μία νέα, alternative/progressive rock μπάντα, με έδρα την Αθήνα.
Σχηματίστηκαν αρχικά από τους George Kapa (κιθάρες), Herc Booze (μπάσο) και Pete Outfox (τύμπανα) και μέσα από πολύωρα τζαμαρίσματα στο στούντιο συνέθεσαν το δυναμικό, αλλά και ευέλικτο μουσικά, υλικό για το ντεμπούτο άλμπουμ τους. Το 2010 μπήκαν στα DevasoundZ Studios για να ηχογραφήσουν το άλμπουμ, με τον Fotis Benardo (drummer των SEPTIC FLESH) να αναλαμβάνει αρχικά την παραγωγή. Οι αλλαγές όμως στο lineup, αλλά και το δέσιμο του Fotis με το υλικό και τη μπάντα, είχε ως αποτέλεσμα ο Fotis να γίνει ο τραγουδιστής των SiXforNinE και έτσι το συγκρότημα να αποκτήσει το τελικό του σχήμα.
Το καλοκαίρι του 2012 ολοκληρώθηκαν οι ηχογραφήσεις και η μπάντα, δείχνοντας το πόσο σοβαρά και επαγγελματικά έχει πάρει το ρόλο της, στέλνει το υλικό της για μίξη και mastering στον πολύ γνωστό Forrester Savell, o oποίος έχει δουλέψει με συγκροτήματα όπως οι DEAD LETTER CIRCUS, KARNIVOOL, SUM 41, THE BUTTERFLY EFFECT μεταξύ άλλων.H μπάντα ήδη έχει γυρίσει και ένα βίντεο για το κομμάτι "Save me", το οποίο θα βγεί στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.
Το πρώτο δείγμα από τη μουσική των SiXforNinE είναι το ομότιτλο κομμάτι του επερχόμενου ντεμπούτου τους, "6 for 9", και το οποίο μπορείτε να ακούσετε στη σελίδα της μπάντας στο facebook: https://www.facebook.com/SiXforNine
Οι SiXforNinE έκαναν το πρώτο τους live 11 Οκτωβρίου στην Αθήνα, όπου και ανοίξαν για τους SPIRITUAL BEGGARS.

Οι Nightstalker γνωστοί εδώ και πολλά χρόνια όχι μόνο στα ελληνικά εδάφη, αρνούνται να βάλουν ταμπέλα στη μουσική τους και συνεχίζουν την ανοδική πορεία δισκογραφικά αλλά και περιοδεύοντας ακούραστα τα τελευταία χρόνια.
Δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας τις πρώτες εμφανίσεις και τo 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Use από την FM Records. Το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual. To 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στη σύνθεση, όπως την είσοδο του Αντρέα στο μπάσο (πρώην μπασίστας στους Rotting Christ) και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just a burn από την Mad Prophets Records.
Η τελευταία τους κυκλοφορία με τίτλο Dead Rock Commandos, απογείωσε τη μπάντα καθώς πλέον στο δυναμικό της μπάντας εντάσσεται και ο Ντίνος Ρούλος στα τύμπανα.

  • SHARE
  • TWEET