After Midnight Popular Music, Master Reset, Verbal Delirium

Αθήνα @ Ρουφ

After Midnight Popular Music, Master Reset, Verbal Delirium Αθήνα @ Ρουφ
Συγκροτήματα After Midnight Popular Music, Master Reset, Verbal Delirium
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ρουφ
Διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18 (κοντά στο μετρό Κεραμεικός)
Τηλέφωνο 210-3837191
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Το πρώτο ταξίδι στην Ελληνική Progressive Rock μουσική ξεκινά από την Αποβάθρα του ΤΡΕΝΟΥ στο ΡΟΥΦ, στις 6 Ιουλίου με ώρα «αναχώρησης» 20:00μμ (ακριβώς).

Ένα ταξίδι που ελπίζουμε να μας δώσει πολλές και όμορφες μουσικές διαδρομές, φέρνοντας σε επαφή το Ελληνικό κοινό με αρκετά πολύ αξιόλογα μουσικά σχήματα που κινούνται στο χώρο τoυ Progressive.

Στην πρώτη αυτή «διαδρομή» συνταξιδιώτες μας θα είναι τρία εξαιρετικά συγκροτήματα που ήδη έχουν δώσει εκπληκτικά δείγματα γραφής. Μουσικοί και ήχοι που κέρδισαν εκπληκτικές κριτικές και σχόλια τόσο στην Ελλάδα αλλά και πολύ περισσότερο στο εξωτερικό.

Στις 6 Ιουλίου θα εμφανιστούν (αλφαβητικά):
After Midnight Popular Music
Master Reset
Verbal Delirium
(η σειρά εμφάνισης των συγκροτημάτων στη συναυλία θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη)

Rendez vous … στην Αποβάθρα !
ένα χώρο καλαίσθητο, φιλόξενο και σίγουρα διαφορετικό που θα σας μαγέψει.

Προσέλευση : 20:00μμ
Λήξη συναυλίας : 00.00
Είσοδος : 5 €
(η έναρξη & η λήξη θα τηρηθούν ακριβώς λόγω του ότι η συναυλία γίνεται σε ανοιχτό χώρο)

Δ/νση: Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ (Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως, μεταξύ Ιεράς Οδού και Γέφυρας Χαμοστέρνας),
Στάση : Προαστιακός Σταθμός Ρουφ /
5’ απο στάση ΜETRO ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ
Τηλέφωνα : +30 210 52 98 922, 6937 60 49 88
Website : http://totrenostorouf.gr/
Parking : Δωρεάν.

Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα :

After Midnight Popoular Music
Οι After Midnight Popular Music είναι ένα group που με τη μουσική τους κινούνται στα ευρύτερα πλαίσια της pop-rock εναλλακτικής μουσικής σκηνής, με επιρροές απο τη ψυχεδέλεια των 60's-70's, την pop των 80's και της alternative των 90's.
Δημιουργήθηκαν τον Μάιο του 2005 (από μέλη των συγκροτημάτων dirty thoughts, tabula rasa, ρέζους+, friedays και unique) με σκοπό τη δημιουργία μιας μουσικής χωρίς στιλιστικούς κανόνες και με διάθεση για πειραματισμό, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στο κάθε μέλος του σχήματος να εκφραστεί μέσα από αυτή τη μουσική.
Το 2011 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά απο τη studio2 records.
https://www.facebook.com/pages/After-Midnight-Popular-Music-ampm

Master Reset
Ιδρύθηκαν το 2007 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η μουσική της μπάντας είναι κατά βάση σύγχρονο alternative/progressive rock με έντονες επιρροές από το χώρο του nu-metal, του industrial και της pop. Στα κομμάτια του πρώτου άλμπουμ επιθετικά riffs και μελωδικές γραμμές συνδυάζονται με έντονα ρυθμικά σημεία και κιθαριστικά ξεσπάσματα.
Οι ηχογραφήσεις του ντεμπούτο τους με τίτλο "Nutshell Republic" πραγματοποιήθηκαν στα Fredman Studios στο Göteborg της Σουηδίας, ενώ το mastering έγινε από την Tailor Maid production στη Στοκχόλμη. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε από την αγγλική εταιρία Casket Records to 2010, λαμβάνοντας θερμές κριτικές εντός και εκτός Ελλάδας.
Σήμερα οι Master Reset έχοντας την έδρα τους σε Ηράκλειο και Αθήνα συνθέτουν και προβάρουν νέο υλικό. Στο σημερινό ήχο της μπάντας έχουν ενισχυθεί οι επιρροές από το stoner rock και την εναλλακτική rock σκηνή των 90s. Οι Master Reset παίζουν ζωντανά δίνοντας συναυλίες και συμμετέχοντας σε φεστιβάλ παρουσιάζοντας υλικό και από το επερχόμενο δεύτερο άλμπουμ τους.
https://myspace.com/masterreset

Verbal Delirium
Ξεκίνησαν το 1999 ως Afterglow απο τον Jargon (φωνή , πλήκτρα , σύνθεση). Με τον ήχο τους να κινείτε στο progressive και psychedelic rock των 70's, το 2007 μετονομάστηκαν σε Verbal Delirium και ηχογράφησαν το demo άλμπουμ “The imprisoned words of fear”. Περνώντας απο συνεχείς αλλαγές στο line up και ενσωματώνοντας και το alternative rock στον ήχο τους το 2010 κυκλοφορούν το πρώτο τους επίσημο άλμπουμ με τίτλο “So close and yet so far away” που κυκλοφόρησε από τη Γαλλική Musea records αποκομίζοντας εξαιρετικές κριτικές από εγχώριο και διεθνές μουσικό τύπο. Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις της μπάντας στην Αθήνα και η συμμετοχή της στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Eurock Marathon στο Βερολίνο. Το δεύτερο album με τίτλο "From the small hours of weakness" κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή τον Φεβρουάριο του 2013 και έχει ήδη πάρει εξαιρετικές κριτικές. Το συγκρότημα έχει επικεντρωθεί αυτή την περίοδο στην προώθησή του νέου δίσκου, ενώ στις 5 Οκτωβρίου έχει ανακοινωθεί επίσημα η συμμετοχή τους στο Prog Power Europe Festival που γίνεται στην Ολλανδία κάθε χρόνο.
http://www.reverbnation.com/verbaldelirium

  • SHARE
  • TWEET