Σωκράτης Μάλαμας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Καρράς, Αντίπερα Όχθη, Μουσικές Στιχογριφίες

Μώλος Φθιώτιδας @ Παραλία Μώλου

Σωκράτης Μάλαμας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Καρράς, Αντίπερα Όχθη, Μουσικές Στιχογριφίες Μώλος Φθιώτιδας @ Παραλία Μώλου
Συγκροτήματα Σωκράτης Μάλαμας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Καρράς, Αντίπερα Όχθη, Μουσικές Στιχογριφίες
Ημερομηνία
Πόλη Μώλος Φθιώτιδας
Χώρος Παραλία Μώλου
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 12/15 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης Venezia, People, Μύθος, Ακρωτήρι, Μουριές, Incontro, ticketarena.gr, ticketpro.gr
Διοργανωτής -

Φεστιβάλ
«Nύχτες Φθιώτιδας»

Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Παραλία Μώλου, Φθιώτιδα

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ξεκίνησε!

Οι πιο αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους και μας καλούν στο σημείο που μέλλει να γίνει ο τόπος για τα καλοκαιρινά μας όνειρα!

Στον τόπο που σηματοδοτεί το πέρασμα από τη Νότια στη Βόρεια Ελλάδα και αντίστροφα, φέτος το καλοκαίρι το συναίσθημα πολλαπλασιάζεται, ο αέρας κατεβαίνει από το βουνό για να συναντήσει την αλμύρα της θάλασσας, η ενέργεια της γης με τους Αρχαίους Μύθους μας συγκλονίζει και η μουσική μας ενώνει, σε ένα τριήμερο φεστιβάλ, για τρεις μαγικές νύχτες...

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Ελένη Βιτάλη
Maraveyas Ilegal
Ματούλα Ζαμάνη
Απόστολος Βαλαρούτσος
Belleville

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013
Σωκράτης Μάλαμας
Λεωνίδας Μπαλάφας
Δημήτρης Καρράς
Αντίπερα Όχθη
Μουσικές Στιχογριφίες

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
Γιάννης Χαρούλης
Παύλος Παυλίδης
Απόστολος Ρίζος
Θεολόγος Κάππος

Τιμή εισιτηρίων: 12 ευρώ στην προπώληση / 15 ευρώ στο ταμείο
Εισιτήριο τριημέρου: 30 ευρώ

https://www.facebook.com/NyhtesFthiotidasFestival
https://www.facebook.com/events/191343257695381/

26, 27 και 28 Ιουλίου αποδράστε, ξανοιχτείτε, ταξιδέψτε για να χαρείτε, συνδυάστε τη ξενοιασιά ενός καλοκαιρινού τριήμερου με ένα καινούργιο, μουσικό φεστιβάλ.

Ψαρέψτε αξέχαστες στιγμές, ρεμβάστε με ξεχωριστές μουσικές, νιώστε τον κυματισμό του ρυθμού!

Ελάτε στο Μώλο!

Σας περιμένουμε, για «Νύχτες Φθιώτιδας» στην παραλία Μώλου, στη νότια πλευρά του Μαλιακού κόλπου, δίπλα στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, σε απόσταση περίπου 160 χλμ. από την Αθήνα.

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Μώλου - Αγίου Κωνσταντίνου

Έδρα: Καμένα Βούρλα

Σημεία Προπώλησης
Αθήνα:
Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς)
Cartone (Τριπτολέμου & Περσεφόνης, Γκάζι)

Φθιώτιδα:
Seven Video Club (Πλατεία Λαού 2, Λαμία)
Venezia (Διάκου 6, Λαμία)
People (Πλ. Ελευθερίας 8, Λαμία)
Μύθος (Γερ. Βασιλειάδη 99, Καμένα Βούρλα)
Ακρωτήρι (Γερ.Βασιλειάδη 17, Καμένα Βούρλα)
Μουριές (Κνημίδος & Οδ. Ανδρούτσου, Καμένα Βούρλα)

Άγιος Κωνσταντίνος:
Incontro

Ηλεκτρονική προπώληση:
www.ticketarena.gr , www.ticketpro.gr

Περισσότερα στοιχεία για την διαμονή, τις διαδρομές σας αλλά και ό,τι άλλο αφορά στο Δήμο Μώλου, μπορείτε να βρείτε εδώ: www.mwlos.gr

Λίγα λόγια για την Φθιώτιδα

Η περιοχή βρίθει από μύθους και ιστορίες! Εδώ θα δεις τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα μετά τον κατακλυσμό να πλάθουν το ελληνικό έθνος. Την βασίλισσα Φθία να γεννά τον Αχαιό –γεννήτορα των Ελλήνων Αχαιών. Εδώ ο βασιλιάς Πηλέας και η Νηρηίδα Θέτιδα γέννησαν τον Αχιλλέα που από εδώ ξεκίνησε μαζί με τους Μυρμιδόνες του για την Τροία, όχι μακριά από τη γη της τραγωδίας του Λάιου, της Ιοκάστης και του Οιδίποδα. Εδώ αν στήσεις αυτί θα ακούσεις τον Λεωνίδα να εμψυχώνει τους 300στο στενό των Θερμοπυλών και εδώ, στον Σπερχειό , ο βυζαντινός στρατηγός Νικηφόρος Ουρανός κατατρόπωσε τον Βουλγαρικό στρατό. Εδώ, στην Αλαμάνα ο Αθανάσιος Διάκος βρήκε μαχόμενος ηρωικό θάνατο. Εδώ κι ο Γοργοπόταμος, ένα από τα σπουδαιότερα αντιστασιακά σύμβολα εναντίον των Γερμανών.

Εδώ η φυσική ομορφιά είναι απαράμιλλη. Ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού, η απέραντη θέα του Μαλιακού και της Εύβοιας και οι όμορφες ακρογιαλιές, συνθέτουν τη μοναδικότητα αυτής της περιοχής που είναι προικισμένη με σημαντικότατα φυσικά και ιστορικά μνημεία. Το δάσος Καλλιδρόμου μοναδικού κάλλους, γεμάτο από βελανιδιές, κέδρα, μαύρα πεύκα και θαλασσινά πεύκα (καραβίδια όπως τα ονομάζουν οι ντόπιοι), με την όμορφη λίμνη στο οροπέδιο της Σουβάλας, τα πλούσια βοσκοτόπια και την απίστευτη ποικιλία βοτάνων και αρωματικών φυτών στις πλατανοσκέπαστες ρεματιές του. Τα δυσπρόσιτα φαράγγια αλλά και οι βίγλες συνθέτουν πανέμορφους πίνακες χρωμάτων όλες τις εποχές του χρόνου.

Η Μενδενίτσα είναι ένα γραφικότατο χωριό χωμένο στο πράσινο του Καλλίδρομου με απίστευτη θέα και ιδιαίτερο πολιτιστικό χαρακτήρα. Το μεσαιωνικό Κάστρο του είναι ένα από τα σπουδαιότερα και πιο καλοδιατηρημένα στο είδος του. Το διατηρητέο Δημοτικό Σχολείο, ο αιωνόβιος πλάτανος γύρω από τον οποίο συγκεντρώνονται οι παρέες, το ξωκλήσι του Αϊ - Θανάση, το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το γυναικείο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας όπου οι μοναχές του ασχολούνται με την αγιογραφία, αποτελούν τα πιο σημαντικά αξιοθέατα αυτού του τόπου. Εξίσου σημαντικά είναι: η ακρόπολη των Αλπηνών στην Ανάβρα, το φαράγγι του Λατζορέματος και η θέα από το ύψωμα του Προφήτη Ηλία στα Καραβίδια, καθώς και το "Μπουρβάρι", δρόμος με πλατάνια, κισσό και νερά στην Κόμνηνα και στη Σκάρφεια ο γνωστός φάρος "Χιλιομίλι".

Σήμερα η Φθιώτιδα συνεχίζει την πορεία της ανάμεσα στις γεωργικές, αλιευτικές και ποιμενικές ασχολίες των κατοίκων όπως και την σημαντική βιομηχανική της ανάπτυξη. Ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού της ασχολείται με τον τουρισμό. Ας μην ξεχνάμε ότι τα Καμένα Βούρλα με τα περίφημα Ιαματικά Λουτρά και τους γευστικότατους λουκουμάδες τους, μεσουράνησαν την δεκαετία του 60 συγκεντρώνοντας όλους τους επώνυμους της εποχής και πολλές διεθνείς προσωπικότητες.

  • SHARE
  • TWEET