Minor Project, Sma Rag Da

Πάτρα @ Μικρός Πρίγκηπας

Minor Project, Sma Rag Da Πάτρα @ Μικρός Πρίγκηπας
Συγκροτήματα Minor Project, Sma Rag Da
Ημερομηνία
Πόλη Πάτρα
Χώρος Μικρός Πρίγκηπας
Διεύθυνση Ρήγα Φεραίου 148-150 & Κανάρη
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Οι αγαπημένοι MINOR PROJECT
&
η Sma Rag Da
την Παρασκευή 31 Μαΐου
στην Πάτρα, στο “Μικρό Πρίγκηπα”
σε ένα live που φέρνει το καλοκαίρι!

Oι Μinor Project, μία από τις πιο αγαπημένες μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που έχει ξεχωρίσει τον τελευταίο χρόνο κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές απο κοινό και κριτικούς, ξεκίνησε από την Πάτρα και επιστρέφει πάντα στην πόλη που αγαπάει, όπως και τώρα,για ένα διαφορετικό live! Τη Παρασκευή 31Μαϊου, στο Μικρό Πρίγκιπα ,Μαζί τους η νέα και ταλαντούχα Sma Rag Da. Ένα κορίτσι που συνθέτει, γράφει, ενορχηστρώνει και τραγουδάει τα δικά της τραγούδια. Έχοντας ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με το πρώτο της singe "Take Your Time" που είδε να σκαρφαλώνει στην πρώτη δεκάδα των i-tunes charts από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του ετοιμάζεται σύντομα να παρουσιάσει τον πρώτο της δίσκο.

Τί είναι αυτό που ενώνει τους Minor Project και την Sma Rag Da πέρα απο την μουσική; Η αγάπη για την πόλη αυτή, την Πάτρα στην οποία ζουν όλοι και σπουδάζουν αλλά και η Mahayana Records μια νεα δισκογραφική εταιρία που πιστεύει και δίνει βήμα στα νέα ταλέντα και στην οποία έχουν υπογράψει πρόσφατα.

Τους Minor Project τους απολαύσαμε τον χειμώνα που πέρασε στο Gazarte, έναν χώρο πολιτισμού και υψηλής αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας, σε 3 sold-out live. Εκεί είδαμε και την Sma Rag Da που είχε την τύχη να παρουσιάσει τα τραγούδια της και να ξεχωρίσει ως opening act στα δύο live του Βρετανού καλλιτέχνη Tom Baxter.

Ας τους απολαύσουμε για πρώτη φορά μαζί στις 31 Μαΐου στη σκηνή του Μικρού Πρίγκιπα, στην Πάτρα.

Λίγα λόγια για τους Minor Project
Οι Minor Project είναι ο Στάθης Δράκος στο πιάνο και στα φωνητικά, Γιώργος Κολοκύθας στο μπάσο και στις δεύτερες φωνές, η Μαρία Καρότση, ο Αλέξανδρος Μπαλτάς στα ντραμς και ο Βίκτωρ Φλωρίδας στις κιθάρες.
Μια παρέα μουσικών που συνθέτουν και συνεργάζονται γενναιόδωρα,φλερτάροντας με την αισιοδοξία,το ρομαντισμό, τη νεανικότητα,τη φωτεινότητα των συναισθημάτων και των εκμυστηρεύσεων. Οι επιρροές τους και η αγάπη τους για τον Μάνο Χατζιδάκι, τις ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου, την ποίηση της Μαρίας Πολυδούρη σφυρηλάτησε την έμπνευσή τους και τους οδήγησε στην δική τους μουσική πρόταση.Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο ‘In Colors’ κυκλοφόρησε από την Αντέλμα στις αρχές του 2012 και ένα χρόνο μετά μετρούν ήδη αρκετές live εμφανίσεις και συνεργασίες με ονόματα όπως οι: Μαριέττα Φαφούτη, Στάθης Δρογώσης, i saw 43 sunsets, LogOut, Αντώνης Σουσάμογλου, B-Sides και Carte Postale. To τραγούδι In colours συμπεριλήφθηκε και στην ιδιαίτερα επιτυχημένη συλλογή του Γιώργου Μουχταρίδη “The bright side of the road” κατακτώντας την πρώτη θέση των εγχώριων chart .
Γεμάτοι εμπειρίες, εικόνες και μουσικές έρχονται λοιπόν οι Minor Project και η Sma Rag Da στην σκηνή του Μικρού Πρίγκιπα λίγο πριν το καλοκαίρι. Καλωσορίζουμε την φωτεινή πλευρά της ελληνικής μουσικής σκηνής και την πολυχρωμία της!

Info:
Πού • ΜΙκρος Πρίγκιπας
Πότε • Παρασκευή 31 Μαΐου
Πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμές Εισιτηρίων: 8 ευρώ

  • SHARE
  • TWEET