Nightstalker, Drunk Motherfuckers, Audiobreed

Πειραιάς @ PassPort Κεραμεικός

Nightstalker, Drunk Motherfuckers, Audiobreed Πειραιάς @ PassPort Κεραμεικός
Συγκροτήματα Nightstalker, Drunk Motherfuckers, Audiobreed
Ημερομηνία
Πόλη Πειραιάς
Χώρος PassPort Κεραμεικός
Διεύθυνση Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος
Τηλέφωνο 210-4296401
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Public, Flocafe, Off The Record, Lab, Gorilla 11, viva.gr
Διοργανωτής -

Σάββατο, 20/4

NIGHTSTALKER
& opening acts: Drunk Motherfuckers & Audiobreed

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 – Γενική είσοδος: 10 eur
Προπώληση εισιτηρίων:
PUBLIC – Δισκοπωλείο OFF THE RECORD (Αγ. Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς) –
Δισκοπωλείο LAB (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια) - Δισκοπωλείο GORILLA 11 (Θησέως 11, Μαρούσι, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ) - FLOCAFE (Καραϊσκου 117, πλ. Κοραή, Πειραιάς)

& on line: www.viva.gr

Από τη μια η γνήσια rock ‘n roll στάση τους και από την άλλη η συνεχής παρουσία τους επί σκηνής, με δεκάδες live τα τελευταία χρόνια, τους έχουν χαρίσει μια φήμη που λίγα άλλα γκρουπ απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μαζί με το σεβασμό των απανταχού φίλων του stoner rock και του rock γενικότερα.

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 έδωσαν το στίγμα τους, και με την κυκλοφορία του πρώτου album ‘SideFx’ (Hitch Hyke) έκαναν μεγάλη αίσθηση στην rock σκηνή. Η μεγάλη καταξίωση ήρθε με το δεύτερο album ‘Use’ (FM Records), η οποία τίναξε στα ύψη την δημοτικότητα της μπάντας. Το 2000 η μπάντα κυκλοφόρησε το “The Ritual”, το τρίτο κατά σειρά και πλέον σκοτεινό ψυχεδελικό άλμπουμ που έχουν ποτέ συνθέσει. Λίγα χρόνια μετά, το 2004, ακολούθησε το πετυχημένο άλμπουμ ‘Just a Burn’ (Mad Prophet/Nasoni), το οποίο τους χάρισε την αναγνώριση και πολύ περισσότερους fan. Το 5ο άλμπουμ τους, με τίτλο "Superfreak", κυκλοφόρησε το 2009 από την αμερικάνικη ‘cult’ εταιρία Meteorcity.

Η ωμή απλότητά τους, η δύναμη των riffs και οι ψυχεδελικές τους κορυφώσεις είναι τα στοιχεία που τους κράτησαν στις επάλξεις της heavy rock μουσικής για 20 περίπου χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2012 κυκλοφόρησε από το αμερικανικό label “Small Stone” το καινούριο άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο ‘Dead Rock Commandos’.

Line Up:
Argy: Vocals
Andreas Lagios: Bass
Tolis Motsios: Guitars
Dinos Roulos: Drums

  • SHARE
  • TWEET