Greg Howe (live-clinic), 3w.gr

Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου

Greg Howe (live-clinic), 3w.gr Αθήνα @ Σταυρός Του Νότου
Συγκροτήματα Greg Howe (live-clinic), 3w.gr
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Σταυρός Του Νότου
Διεύθυνση Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
Τηλέφωνο 210-9226975
Τιμή εισιτηρίου 25 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Καγμάκης Μουσικά, Music Accessories, GuitarFor Education

Τα καταστήματα ‘Καγμάκης Μουσικά’ και ‘Music Accessories’ σε συνεργασία με τo GuitarFor Education+ διοργανώνουν ένα live-clinic στον «Σταυρό του Νότου» με τον παγκοσμίως καταξιωμένο μουσικό–κιθαρίστα Greg Howe.

Ο Greg Howe χαίρει μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση απο όλους τους μουσικούς, καθ’ ότι είναι ένας απο τους καλύτερους κιθαρίστες στο είδος του. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της μουσικής σαν session κιθαρίστας όπως, Christina Aguilera, Rihanna, Timberlake, Enrique Iglesias, Lady Antebellum, P Diddy, T-Pain, και Salt-n-Pepa. Το 2009 ο Greg Howe παρουσίασε ένα τραγούδι στα Grammy Awards και το Νοέμβριο του 2011 το άλμπουμ του Michael Jackson «Immortal» περιλάμβανε τον Howe , ο οποίος έπαιξε το "Dancing Machine" και το "Beat It".

Το σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 20.30 με διάρκεια 2 ωρών περίπου και θα πραγματοποιηθεί στο Club του «Σταυρού του Νότου». Πρωτοποριακός για τα Ελληνικά δεδομένα θα είναι ο τρόπος διεξαγωγής του. Η διαδραστικότητά θα είναι το στοιχείο που θα το χαρακτηρίζει, καθώς παράλληλα με τα τραγούδια που θα παίζονται, θα υπάρχουν μικρά διαλείμματα στα οποία το κοινό θα συμμετέχει εκφράζοντας τεχνικές απορίες προς τον καλλιτέχνη.

Το συγκεκριμένο Event γίνεται σε συνέχεια των πολύ επιτυχημένων διοργανώσεων που έχουν προηγηθεί με την φιλοξενία μουσικών όπως οι Paul Gilbert, Guthrie Govan, Kurt Rosenwinkel, Dough Aldrich κ.α.

Επιπλέον της συναυλίας στο Club του «Σταυρού του Νότου» (στα πρότυπα αντίστοιχων εκδηλώσεων στο εξωτερικό), έχει προγραμματιστεί και ένα autograph session για να γνωριστεί με τους fans.

Ώρα Έναρξης: 20:30
Εισιτήρια: 25€ ενιαίο (συμπεριλαμβάνει μπύρα ή Red Bull).

  • SHARE
  • TWEET