Bewized, In Search Of Atlantis, Soundless Echo

Ιωάννινα @ Ίριδα

Bewized, In Search Of Atlantis, Soundless Echo Ιωάννινα @ Ίριδα
Συγκροτήματα Bewized, In Search Of Atlantis, Soundless Echo
Ημερομηνία
Πόλη Ιωάννινα
Χώρος Ίριδα
Διεύθυνση Πυρσινέλλα 10
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Οι Bewized στα πλαίσια προώθησης του νέου τους άλμπουμ "Undead Legacy" που μόλις κυκλοφόρησε απο την NoiseHead Records, περιοδεύουν στην Ελλάδα αυτό τον Δεκέμβριο και θα εμφανιστούν στα Ιωάννινα, Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στο Ίριδα Rock Bar μαζί τους In Search Of Atlantis και Soundless Echo. Be there!

Είσοδος: 3 ευρώ
Ώρα έναρξης: 9μμ

***

- Bewized: μια τετραμελής groove metal / metalcore μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2007. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει ένα demo EP (2009) και 2 full-length album (2011 & 2013 αντίστοιχα). Tο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "The Scorch of Rage" κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 25η Απριλίου 2011 από την Αγγλική Casket Music (Copro Records) και το "Undead Legacy" μόλις προσφάτως την 28η Οκτωβρίου 2013 από την Αυστριακή NoiseHead Records. Την παραγωγή, μίξη και mastering του τελευταίου δίσκου πραγματοποίησε ο Jon Howard (Threat Signal) στα Woodward Avenue Studios του Καναδά. Επιπροσθέτως έχει συμβάλλει και με guest φωνητικά τόσο ο ίδιος ο Jon στο κομμάτι "Medusa's Head" όσο και ο Björn "Speed" Strid (Soilwork) στο "Heart Bled Dry"! Η βιντεογραφία τους περιλαμβάνει 2 επίσημα βίντεο κλιπ, το "“Laceration of Innocence” (2010) με παραγωγή Bob Katsionis και το "Exhaling Perfection" (2012) απο Nonsap Visuals. Στο ενεργητικό τους έχουν live εντός και εκτός συνόρων (The Scorch of Rage UK Tour, 2011). Στο συγκεκριμένο tour (The Undead Legacy Greek tour, 2013) θα παρουσιάσουν τόσο το καινούργιο τους υλικό όσο και τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο, σε ένα event που δε πρέπει να χάσετε!
https://www.facebook.com/bewizedofficial

- In Search Of Atlantis: μια πενταμελής metal / hardcore μπάντα από τα Γιάννενα. Δημιουργήθηκε το 2012 αν και το τελικό line up διαμορφώθηκε πρόσφατα! Στη δiσκογραφική τους δουλειά υπάρχει το single "A Bullet Out Of Nowhere"! Πατά δυνατά σε lives και σχεδιάζουν ηχογραφίσεις πολύ σύντομα για το επερχόμενο EP!
https://www.facebook.com/insearchofatlantisband

- Soundless Echo: μια metalcore μπάντα από τα Γιάννενα και αποτελείται από 5 άτομα. Υπάρχουν κάποια lives στο παρελθόν τους και ετοιμάζουν δισκογραφική δουλειά σύντομα!
https://www.facebook.com/SoundlessEcho

  • SHARE
  • TWEET