John Sarhianakis & Band

Ηράκλειο Κρήτης @ Μύλοs

Συγκροτήματα John Sarhianakis & Band
Ημερομηνία
Πόλη Ηράκλειο Κρήτης
Χώρος Μύλοs
Διεύθυνση Λαχανά και Μητσοτάκη
Τηλέφωνο 2810-343149
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης -
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

JOHN SARHIANAKIS & BAND "LAST TOUR IN GREECE"

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου :
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΜΥΛΟΣ CLUB)

Ο Γιάννης Σαρχιανάκης τελειώνοντας το νέο Αγγλόφωνο Άλμπουμ του που αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Warner, ετοιμάζει της βαλίτσες του για να μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική (Los Angeles) για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Πριν φύγει από την Ελλάδα θέλει να κάνει επιλεκτικά κάποιες ζωντανές εμφανίσεις.

Το πρώτο του προσωπικό Άλμπουμ : "Μια πόλη που έχει σωπάσει..." κυκλοφόρησε (παγκόσμια) τον Δεκέμβριο του 2011 από την Warner . Τους δυο πρώτους μήνες κυκλοφορίας του βρέθηκε σταθερά πρώτο σε πωλήσεις στα TOP ALBUM στο κατάστημα της Cosmote ( Δεκ 2011 & Ιαν 2012).

Το καλοκαίρι του 2012 συμμετείχε στο διεθνές φεστιβάλ : "Matala festival 2012- Hippies Reunion" , σε συναυλία του Δήμου Μαλεβιζίου και σε εμφανίσεις σε Rock Clubs (Thunder Hersonissos etc.)

Στις 19 Ιουλίου 2013 εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Νέων Ολύμπου 2013 & στις 25 Οκτωβρίου 2013 στο GHOST HOUSE (Αθήνα).

Το νέο του τραγούδι "The hippie" από το επερχόμενο άλμπουμ του "California Lover", ακούγεται ήδη σε ραδιόφωνα της Αμερικής.

Στην εμφάνιση του στο Μυλος Club, θα ακουστούν ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο του Άλμπουμ και διασκευές από συγκροτήματα σύγχρονου ροκ (RED HOT CHILI PEPPERS,NIRVANA,NICKELBAK,RADIOHEAD,3 DOORS DOWN, LINKIN PARK,SYSTEM OF A DOWN etc.)

BAND:
VOCALS:J. SARHIANAKIS
GUITAR: KOSTAS X
DRUMS: D. KOLIOTHOMAS
BASS: J. ROUTSIS

ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 euro

  • SHARE
  • TWEET