Big Sleep (acoustic)

Θεσσαλονίκη @ Small Basement

Συγκροτήματα Big Sleep (acoustic)
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Small Basement
Διεύθυνση Αιμιλιανού Γρεβενών 5, Ναυαρίνο
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης N/A
Διοργανωτής -

Small Basement Presents:
“BIG SLEEP”
Acoustic Live
Stefan Schwerdtfeger (voice & guitar)

“Looking For A Girl With A Washing-Machine”

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου @ Small Basement

Το Small Basement – All Day Coffee Bar, το νέο μικρό στέκι της πόλης, υποδέχεται έναν εξαιρετικό solo performer! Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, ο Stefan Schwerdtfeger (Big Sleep ‘s voice & guitar), παίρνει αγκαλιά την κιθάρα του και μας ταξιδεύει σε μία μοναδική ακουστική εμπειρία, με τραγούδια που αγαπήσαμε με την φωνή του (Looking For A Girl With A Washing-Machine, Candle Burns, All the Angels κ.α), αλλά και διασκευές γνωστών καλλιτεχνών!

Stefan Schwerdtfeger
Ο Stefan Schwerdtfeger, τραγουδιστής και συνθέτης, μεγάλωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αργότερα, μετακόμισε στην Γερμανία, όπου και ξεκίνησε τους "BIG SLEEP".
Το πρώτο τους album, με τίτλο "Everything Falls Into Place", έγινε γρήγορα πολύ μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα, με το single "Looking For A Girl With A Washing-Machine" να παίζεται μέχρι και σήμερα (!) στα ραδιόφωνα και διάφορους χώρους διασκέδασης. Το 1994 κυκλοφορεί το επόμενο cd "Moonlit Days", ηχογραφημένο στην Νοτιοδυτική Γαλλία, ανοίγοντας τον δρόμο για εμφανίσεις σε Ιρλανδία, Ολλανδία, Ιταλία και Γαλλία. Σύντομα, πραγματοποίησε εμφανίσεις και ηχογραφήσεις με διάφορους μουσικούς, όπως Nikki Sudden, Phil Shoenfelt και Terry Lee Hale. Το 1995 μετακομίζει στην Ελλάδα, όπου μέχρι σήμερα εργάζεται, γράφει και δημιουργεί με μεγάλη επιτυχία.
Από τότε ηχογραφεί άλλα δύο albums, τα "Thermaikos" (1999) και "With God And Her Sisters" (2003) με παραγωγή του Chris Eckman από τους Walkabouts. Ακολουθούν εμφανίσεις σε όλα τα μεγάλα stages της Ελλάδας, μαζί με την νέα του μπάντα, τους "BIG SLEEP electric".
Το 1988 δίνει 8 μεγάλες συναυλίες στο "Official German Cultural Contribution to the Olympic Games" στην Σεούλ, Κορέα.
Από το 2005 ως το 2011 αποτελεί μέλος των Μπλε, το μεγαλύτερο ίσως group στην Ελλάδα, με πολλές επιτυχίες, χρυσούς δίσκους και μεγάλο κοινό.
Το 2010, ως "BIG SLEEP acoustic", ο Stefan κυκλοφορεί το νέο του album "White Room". Περιέχει 16 ακουστικά κομμάτια (κιθάρα – φωνή). Το στυλ του κυμαίνεται από ευαίσθητο ατμοσφαιρικό ως και σκληρά συναισθηματικό.

Info: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, Small Basement, Αιμιλιανού Γρεβενών 5 - Ναυαρίνο.
Πληροφορίες: 6980 705 418.
Προσέλευση: Από τις 20:00.
Warm up dj set: Ιωάννα Καραθανάση (1055 Rock – Thessaloniki)
Ώρα έναρξης live: 21:30
Είσοδος ελεύθερη!

  • SHARE
  • TWEET