Imam Baildi

Βόλος @ Lab Art

Imam Baildi Βόλος @ Lab Art
Συγκροτήματα Imam Baildi
Ημερομηνία
Πόλη Βόλος
Χώρος Lab Art
Διεύθυνση Πολυχώρος Τσαλαπάτα
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης Παπασωτηρίου, Elefantas coffee bar
Διοργανωτής -

Imam Baildi: Σαββατο 23 Νοεμβρίου στο Βόλο

Η αγαπημενη μπάντα με τα ελληνικά ακούσματα έρχεται να μαγειρέψει ένα αξέχαστο live στο Lab Art (ex-Vox) στον Τσαλαπάτα!

Μετά από τη sold out συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα και από μια καλοκαιρινή περιοδεία με δεκάδες σταθμούς, οι Imam Baildi έρχονται στην έναρξη λειτουργίας του χώρου τεχνών στο Βόλο.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου
πόρτες ανοίγουν 10:30
Εισιτήριο 10 ευρώ ενιαίο

Εισιτήρια προπωλούνται από
-βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου
-Elefantas coffee bar

**
Η αγαπημένη παρέα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της! Τη χρονιά που μας πέρασε οι Imam Baildi,«έσπασαν» για τα καλά τα ελληνικά σύνορα με το πρώτο τους ταξίδι στο «SXSW South by Southwest», το μεγαλύτερο music conference του πλανήτη στο Austin των ΗΠΑ και μία Ευρωπαϊκή περιοδεία με 20 συναυλίες.

Η παρέα των Imam λοιπόν επιστρέφει στην αγαπημένη έδρα του Βόλου, με ακόμη περισσότερη ενέργεια και φρέσκες ιδέες από τα ταξίδια της, σε μία από τις περιορισμένες εμφανίσεις, πριν μπουν στην τελική ευθεία παραγωγής του επόμενου album τους.

Η συνταγή είναι γνωστή και αγαπημένη σε όλες τις γωνιές του πλανήτη: οκτώ μουσικοί επί σκηνής συνδυάζουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού με το νέο σε μουσικές παρεμβάσεις που αγαπάμε να χορεύουμε! Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το μπουζούκι φλερτάρει με το electro swing, τα βαλκανικά πνευστά μιξάρονται με latin ενορχηστρώσεις και η νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη εναλλάσσεται με την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για ένα live ανεβαστικό, χορταστικό και καλοδουλεμένο, με συμπαγή ήχο που γαργαλάει το στομάχι. Στις 23 Νοεμβρίου η παρέα των Imam θα στήσει μια μουσική γιορτή με τις πολυαγαπημένες της μουσικές αλχημείες, αλλά και κομμάτια από το επόμενο album τους.

Ελάτε να ακούσετε πρώτοι και το «Σημείωμα», το πρώτο κομμάτι σε μουσική και στίχους των Imam Baildi, το οποίο έχει ήδη αγαπηθεί από το μουσικό κοινό όπου ακούστηκε!

____

Πληροφορίες κρατήσεις 6951 918471
info@labart.gr

  • SHARE
  • TWEET