Mad Sin, The Ducky Boyz

Αθήνα @ AN Club

Συγκροτήματα Mad Sin, The Ducky Boyz
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 12/15 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Stereomatic

STEREOMATIC proudly presents:

ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
MAD SIN
Opening Acts: THE DUCKY BOYZ
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€ , TAMEIO: 15€
Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 - Εναρξη 21:30

Οι MAD SIN είναι μια πραγματική μηχανή του rock n roll! Aπό τις πιο δημοφιλείς και πιο cult psychobilly μπάντες στην Ευρώπη, με μεγάλη δημοτικότητα και στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρο τον κόσμο, που εδώ και 20 χρόνια περιοδεύει ασταμάτητα λαμβάνοντας μέρος στα μεγαλύτερα festival της Ευρώπης (βλέπε HELLFEST 2009, PSYCHOBILLY MEETING κ.α. πολλά) Η μπάντα των MAD SIN δημιουργήθηκε το 1987 από τον Koefte Deville (Birthname: Mourad Calvies) - Vocals που μόλις είχε παρατήσει το σχολείο, τον κιθαρίστα Stein "Dr. Solido" (Birthname: Thorsten Hunaeus) και τον Holly που η εμπειρία του σαν μπασίστας μετρούσε μόλις 4 εβδομάδες.

Ξεκινούν να εμφανίζονται ζωντανά σε διάφορα bar και «μεταμορφώνονται» σε μουσικούς του δρόμου παίζοντας σε εμπορικά κέντρα για να μετεξελιχθούν σε ένα από τα σημαντικότερα psychobilly groups του πλανήτη.

Το 1988 θα υπογράψουν το πρώτο τους συμβόλαιο για την κυκλοφορία του album Chills and thrills in a drama of mad sin and mystery το οποίο θεωρείται πλέον κλασικό. Οι MAD SIN αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη φήμη, κυκλοφορώντας παρόλα τα προβλήματα τους και τις συχνές αλλαγές κιθαρίστα τα εξαιρετικά albums Distorted dimensions(1990),Amphigory(1991),Break the rules(1992) και A ticket into underworld(1993).

Tο 1996 βρίσκονται στην Ολλανδία όπου έρχονται σε επαφή με το ανεξάρτητο label "COUNT ORLOCK" μέσα από το οποίο κυκλοφόρησαν το αριστουργηματικό "God save the sin", ένας πρωτοποριακός δίσκος για τους MAD SIN αλλά και για την παγκόσμια psychobilly σκηνή άφου για πρώτη φορά παρατηρείται μια μαγική μίξη από rockabilly, punk rock, thrash, hardcore και pshychobilly!

Tον Αύγουστο του 1998, η POLYDOR τους δελεάζει με ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό και κυκλοφορούν το Sweet and Innocent...Loud and Dirty? για να σπάσουν το συμβόλαιό τους λίγο αργότερα, παραμένοντας cult και μακριά από την mainstream μπουρζουαζία της POLYDOR!

Ακολούθησαν αμέτρητες περιοδείες και live φτάνοντας μετά από 12 χρόνια σε μια περίοδο στασιμότητας και ηρεμίας για τους MAD SIN που κάθε άλλο παρά αδρανής περίοδος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Το κάθε μέλος ξεχωριστά, σε αυτή την περίοδο παύσης, συνεχίζει να δραστηριοποιείται σχηματίζοντας κάποια projects με άξονα το punk, τo rockabilly και τα 50's με τρανό παράδειγμα τον τραγουδιστή τους Koefte Deville ο οποίος έκανε ένα πολύ επιτυχημένο project, τους Dead Kings μαζί με μέλη από Batmobile, Nekromantix, Klingonz και Milwaukee Wildmen.

To 2002 ηχογραφούν νέο υλικό στο Βερολίνο και μέσα σε λίγους μήνες κυκλοφορούν το "Survival of the Sickest", ένα δυνατό album με 16 κομμάτια για να ακολουθήσουν τα Dead moon’s calling(2005) και το επετειακό διπλό τους 20 years of sin-sin(2007) στην PEOPLE LIKE YOU RECORDS μιας και συμπλήρωσαν ήδη 20 χρόνια παράνοιας και extreme μουσικής συνεχίζοντας ασταμάτητα τις συναυλίες ανά τον κόσμο ενώ περιόδευσαν πάλι σε Ευρώπη, Η.Π.Α. και για πρώτη φορά σε Αυστραλία και Νότιο Αφρική γιορτάζοντας τα 20 χρόνια παρουσίας τους με τον δικό τους τρόπο.

Tους περιμένουμε ξανά στη σκηνή του ΑΝ club μαζί με Ducky Boyz το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

  • SHARE
  • TWEET