«10»: Πράγματα που δεν ήξερες για τον Robbie Williams

Το Rockwave Festival συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις ανακοινώσεις των ονομάτων του φετινού line up

Από την Τόνια Πετροπούλου, 15/12/2014 @ 12:53
Το Rockwave Festival συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις ανακοινώσεις των ονομάτων του φετινού line up.

Αυτή τη φορά, πρόκειται για το καμάρι του Ηνωμένου Βασιλείου, τον αγαπημένο εραστή της θέσης νο1 των UK Charts, αλλά και ένα απ' τα μεγάλα απωθημένα της Ελλάδας, τον Robbie Williams. Έχει την φήμη του κακού παιδιού και μόνιμα σηκωμένο το φρύδι. Ο εγωισμός του τον έχει μπλέξει σε περιπέτειες και έχει προκαλέσει το μίσος αρκετών. Έχει απασχολήσει έντονα τον κίτρινο Τύπο, για την μάχη του με την κατάθλιψη, για την εξάρτηση απ' το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τις άλλες καταχρήσεις, καθώς και για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Το ταλέντο του, όμως, παραμένει αδιαπραγμάτευτο. Ο Williams έχει αυτό το «κάτι» που θα ιντριγκάρει και θα προσελκύσει τον οποιοδήποτε να μπει στον μουσικό του κόσμο. Ανεξαρτήτως του είδους της μουσικής που ακούς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις πετύχει στο ραδιόφωνο μία απ τις επιτυχίες "Me And My Monkey", "Feel", "Angels" και να μην έχεις τραγουδήσει, στεναχωρηθεί ή έστω κουνήσει  το κεφάλι σου στο ρυθμό τους!

Ο άνθρωπος είναι ένας showman απ' τους λίγους, που συγκινεί και συγκινιέται πάνω στην σκηνή, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία. Σίγουρα, θα τον αφήσουμε να μας διασκεδάσει...

Robbie Williams  
10   Δεν ξέρει να οδηγεί
 

Παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει στα 40 του χρόνια, ο  καλλιτέχνης  δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. Όπως είχε πει ο ίδιος, «Στο Λονδίνο, δεν οδηγείς εξαιτίας της τρομερής κίνησης, οπότε παίρνεις ταξί για να πας οπουδήποτε, το οποίο ευθύνεται στο ότι ακόμα δεν έχω δίπλωμα, ενώ μένω στο L.A.».
 


Robbie Williams  
9   Τον έχουν επισκεφθεί εξωγήινοι
 

Ή τουλάχιστον αυτό έχει δηλώσει. Το ενδιαφέρον ως προς τα παραφυσικά φαινόμενα τον οδήγησε να πάρει μέρος σε documentary περί εξωγήινης ζωής, για το BBC Radio4 .Το 2008 κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο "The Jeremy Kyle Show", εξομολογήθηκε ότι τον έχουν επισκεφθεί τρεις φορές. Η πρώτη φορά ήταν όταν ήταν μικρός σε ηλικία, η δεύτερη όταν μετακόμισε στα Beverly Hills και η Τρίτη αφότου είχε γράψει τραγούδι αναφερόμενο στην επικοινωνία με τα UFO.
 


Take That  
8   Χάρις στην μητέρα του πήγε στην οντισιόν των Take That
 

Ο τραγουδιστής οφείλει την καριέρα του στην μητέρα του, αφού εκείνη είδε την αγγελία στην εφημερίδα, περί αναζήτησης μελών για μια καινούρια boy band  και με τη σειρά της τον προέτρεψε να δοκιμαστεί σε ακρόαση. Χάρις σ' αυτό το γεγονός, έγινε το νεότερο μέλος της μπάντας, σε ηλικία 16 ετών.
 


Robbie Williams  
7   Χρησιμοποιεί τα ονόματα και των δυο γονιών του
 

Το μεσαίο του όνομα είναι Peter και το έχει πάρει απ' τον πατέρα του, Pete Conway, που είναι τραγουδιστής και κωμικός. Ενώ, η προσωπική σειρά ρούχων του Williams, η οποία είναι εμπνευσμένη από τη στρατιωτική ένδυση, ονομάζεται Farrell, λόγω της μητέρας του.
 


Robbie Williams - Under The Radar Volume 1  
6   Είναι οικογενειάρχης πλέον
 

Παρά τις φήμες περί αμφισεξουαλικής ταυτότητας, ο Williams είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Ayda Field και επί χρόνια σύντροφό του, την οποία είχε γνωρίσει σε τυφλό ραντεβού τέλη του 2006. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την Theodore Rose και τον Charlton Valentine. Ο Williams ασπάζεται τον γυμνισμό και φοβάται «ότι θα καταλήξει να είναι ένας απ' αυτούς του πατέρες που ντροπιάζουν τα παιδιά τους». Η δήλωση επιβεβαιώνεται απ' το εξώφυλλο του καινούργιου του άλμπουμ όπου απεικονίζεται ο ίδιος.
 


Robbie Williams  
5   Κατέχει ρεκόρ πωλήσεων
 

Έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερους από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως, ενώ 6 άλμπουμ του βρίσκονται ανάμεσα στα 100 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις, για το Ηνωμένο Βασίλειο. Γεγονότα που τον καθιστούν έναν απ' τους πιο μοσχοπουλημένους καλλιτέχνες, στα χρονικά, αλλά και τον  pop καλλιτέχνη με τις υψηλότερες πωλήσεις της Βρετανίας, για τον 21ο αιώνα, ρίχνοντας τους Coldplay στη δεύτερη θέση.
 


Robbie Williams  
4   Έχει γραφτεί στο Guinness Book of Records
 

Το κατόρθωμά του ήταν κατά τη διάρκεια του «Close Encounters Tour», να πουλήσει σε μια μέρα περισσότερα από 1.600.000 εισιτήρια, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 'N Sync.
 


Robbie Williams  
3   Το 2002 υπέγραψε συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων λιρών
 

Το 2002, ο Williams υπέγραψε συμβόλαιο 80 εκατομμυρίων λιρών με την πιο προσοδοφόρα δισκογραφική εταιρία, την EMI. Αφού έκλεισε τη συμφωνία, δήλωσε «Είμαι πιο πλούσιος από ότι στα πιο τρελά μου όνειρα».
 


Robbie Williams  
2   Είναι πολυτάλαντος
 

Εκτός από τραγούδι και χορό, ο Williams παίζει κιθάρα, ντραμς, πιάνο, βιολί, φυσαρμόνικα και κάνει και beatboxing!
 


Robbie Williams  
1   Έχει περισσότερα βραβεία BRIT από τον οποιονδήποτε
 

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει κυριαρχήσει στα BRIT Awards, δημιουργώντας καινούριο υψηλό ρεκόρ και τον τίτλο του πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη στη ιστορία των BRIT. Συνολικά, έχει κερδίσει 17 βραβεία, πέντε απ' αυτά με τους Take That.
 

Bonus: Μία απ' τις συνήθειές του είναι να επιλέγει τυχαία γυναίκες απ’ το κοινό, κατά τη διάρκεια της συναυλίας και να τις φιλάει στο στόμα. Που ξέρεις, μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή...

Robbie Williams
  • SHARE
  • TWEET